FOTO by adidas

Elegant

Novi adidas modeli izmamit će osmijeh na lica naših najmlađih!

Daria Lovrić 27. rujna 2023.

Disney tenisice za cjelodnevnu igru u najslađem ruhu!

Svjesni smo da se dječje stopalo neprestano razvija, stoga je izuzetno važno dati prioritet kvaliteti kako bismo osigurali da svaki korak naših mališana bude udoban i pravilan.

Uz mnoge dobronamjerne savjete okoline i prodavača, preko savjeta s kojima se susrećemo na društvenim mrežama, moramo priznati da se vodimo i intuicijom, dizajnom i iskustvom.

adidas Disney tenisice 1
adidas Disney tenisice – $55

Jedan od najpopularnijih brendova kada je sportska obuća i odjeća u pitanju je adidas, brend poznat po svojoj vrhunskoj kvaliteti, ali i dječjim modelima u Disney izdanju.

adidas Disney tenisice 2

Nove adidas tenisice u Disney ruhu za naše najslađe male istraživače!

Za jesenski period pripremio nam je nove modne poslastice s omiljenim crtanim likovima, točnije model u bijeloj i crvenoj boji.

adidas Disney tenisice 3

Šarmantni primjerci već na prvi pogled svojim veselim dizajnom mame osmijeh na naša lica, a možete samo zamisliti oduševljenje vaših mališana kada ih ugledaju.

adidas Disney tenisice – $55

Crveni model slavi dugotrajno prijateljstvo dvije najpoznatije najbolje prijateljice svih vremena – Minnie Mouse i Daisy Duck.

Bezvremenski dizajn adidas Superstar tenisica dobiva preobrazbu, zamjenjujući prepoznatljive 3 pruge grafikom Minnie i Daisy. Mrežasti gornji dio omogućuje rastezanje, tako da se lako navlače, dok jastučić omogućuje udobnost malim stopalima cijeli dan.

adidas Superstar tenisice u bijeloj boji imaju šareni dizajn s grafikom koja prikazuje Mickeyja i njegove simpatične prijatelje kao što su Minnie Mouse, Šiljo i Pajo Patak te motive poput košarkaške lopte, smajlića, slušalica, sunčanih naočala te drugih zanimljivih detalja.

Više detalja o preslatkim modelima koje će vaši najdraži obožavati, možete saznati klikom na adidas web stranicu.