FOTO by adidas

Elegant

Nove adidas tenisice u Disney ruhu za naše najslađe male istraživače!

Daria Lovrić 15. veljače 2023.

Divne! Preslatki model ljubav je na prvi pogled!

Jednako kao što pazimo kod odabira vlastite obuće, još nam je važnije da primjerci za naše najmlađe budu kvalitetni, udobni i neodoljivog izgleda. Stopala naših mališana neprestano rastu i razvijaju se i zato je važno odabrati im udoban i kvalitetan model u kojima će napraviti svoje prve korake.

U moru poznatih brendova, bila riječ o onima koji proizvode isključivo dječju obuću ili imaju asortiman za širu populaciju, kao glavni favorit ističe se kultni brend adidas.

Disney adidas monofit tenisice
Disney adidas monofit tenisice – $50

Razigrane adidas Disney tenisice za naše vesele mališane

Popularnim brendom, već nekoliko sezona vlada Disneymanija i iz njegove tvornice proizlaze neodoljivi primjerci od kojih nam se topi srce. Ništa manje nismo očekivali ni od novih modela za djevojčice i dječake s Mickey i Minnie Mouse detaljima.

Crveni model za djevojčice krasi bijeli polka-dot uzorak, ružičasti potplat i mašnice na stražnjoj strani, dok je model za dječake crne boje, ukrašen siluetama popularnog Mickeya u bijeloj boji te crveno-žutim detaljima.

Ono što ove modele izdvaja od konkurencije je asimetričan kroj koji potiče vaše mališane na istraživanje i svoje prve korake. Monofit dizajn znači da ne morate više brinuti o tome koja je cipelica lijeva, a koja desna. Ovakav dizajn omogućuje da svaka tenisica pristaje na obje nožice.

Disney adidas monofit tenisice – $50

Riječ je i o slip-on modelu koji je jednostavan za navlačenje i kreiran s dodatnim prostorom za rast što ga čini savršenim suputnikom za dječje prve avanture.

Više detalja o preslatkim modelima koje će vaši najdraži obožavati, možete saznati klikom na adidas web stranicu.