FOTO by Instagram @snackingsaudi

Iće & piće

Nove Twix Wafer Rolls čokoladice nalik su MilkyWay rolicama!

admin 28. listopada 2022.

Hrskavo, čokoladno, karamela i vafl, može li bolje?

Twix je čokoladica od prhkog tijesta s karamelom. Drugi riječima, to je čajno pecivo s karamelom preliveno mliječnom čokoladom. TWIX® je iznimno poznat kao poslastica između obroka i kada govorimo o popularnosti, rame uz rame stoji pokraj Snickersa.

Tri jednostavna sastojka…hrskavi biskvit – u pećnici pečen do savršenstva, zlatna karamela i glatka mliječna čokolada spojeni su u ukusnu pločicu koja s lakoćom osvaja i najistančanija nepca. TWIX® vam omogućuje da svaki put uživate dva puta, stoga nema ništa bolje nego odvojiti vrijeme za uživanje u jednostavnim užicima.

Twix s okusom vafla umjesto dosadašnjeg biskvita? Može!

Sada smo na Instagram profilu @snackingsaudi pronašli nešto novo – Twix Wafer Rolls koje izgledom podsjećaju na kultni Milky Way Crispy Rolls, uz poseban dodatak karamele. Za sada su dostupne samo u Saudijskoj Arabiji, no mi se ipak nadamo da će pronaći svoj put i do Hrvatske.

Dok čekamo novi Twix, ne zaboravite isprobati sljedeći trik koji će vas barem nakratko zaokupiti: TWIX slamka – novi način uživanja u omiljenim čokoladnim prutićima!