FOTO by adidas.com/us

Kids

Nove adidas Superstar dječje tenisice posvećene kultnom klasiku “101 Dalmatinac”!

Viktoria Mikulić 16. kolovoza 2023.

U prvim jesenskim danima, ove će tenisice biti najslađi dodatak malenim stopalima...

“101 Dalmatinac” američki je animirani avanturistički film iz 1961. godine koji je producirao Walt Disney. Film prati leglo od petnaest štenaca dalmatinera koje otme opsesivna Cruella de Vil, želeći od njihovog krzna napraviti kapute.

Njihovi roditelji, Pongo i Perdita, kreću u potragu za svojim psićima, no u procesu spašavanja saznaju da ih je Cruella otela osamdeset i četiri, čime je ukupan broj Dalmatinaca porastao na stotinu i jednog.

Iako je Cruella lice koje se ne zaboravlja, kada su u pitanju nove kolekcije, brendovi ipak biraju print najslađih psića koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Upravo su lansirali nove dječje tenisice koje će jednako prigrliti mališani i mališanke.

Kultni dizajn adidas Superstar tenisica dobio je razigrani makeover inspiriran najdražim likovima iz Disneyevog “101 Dalmatinca” – samim psićima. U crno- bijelom izdanju, uklopit će se u svaki stil odijevanja.

Otisak na mrljama i 3D “pseće uši” donose zabavu, a dvoslojni mrežasti gornji dio pruža udobnost na svakom koraku i lako obuvanje.

Vanjski potplat s dubokim utorima dodaje dodatno prianjanje i fleksibilnost kako bi svaka dječja avantura ostala opuštena. Izrađen od niza recikliranih materijala, ovaj gornji dio ima najmanje 50% recikliranog sadržaja.

Ako i vaši prinčevi i princeze obožavaju kutni klasik “101 Dalmatinac”, adidas Superstar tenisice pun su pogodak za prve dane u vrtiću…

Više detalja o istima potražite na LINKU!