FOTO by Swarovski

Dekor

Nova Swarovski božićna kolekcija ornamenata mami uzdahe!

Viktoria Mikulić 17. listopada 2023.

Ne znamo koji nam je od blagdanskih primjeraka posebniji…

Swarovski kristali već su godinama na samom vrhu ljestvice najistančanijeg nakita. Rezervirani su za brojne generacije i unutar njihovog asortimana svatko može pronaći svog favorita. Iako njihov nakit nema konkurencije, inspiriraju nas i nekim drugim dekorativnim stvarčicama, osobito u božićno vrijeme kada lansiraju blagdansku kolekciju ornamenata koji će plijeniti pažnju na nekom vidljivom mjestu unutar našeg interijera ili kao ukras na božićnom drvcu.

Najviše nas se dojmila postava Disney junaka, Mickeya i njegovih prijatelja… Unesite boju i veselje u blagdane s ovim senzacionalnim Mickey & Friends Holiday Cheer limitiranim izdanjem. Svečana i radosna scena prikazuje omiljene likove inspirirane Disneyjevim Mickeyjem i Minnie Mouse, Donaldom i Daisy Duckom, Goofyjem i Plutonom odjevene u blagdanske džempere dok ukrašavaju svoje drvce.

Djelo je detaljno ukrašeno s otprilike 41 200 ručno postavljenih kristala, a bilo je potrebno više od 340 sati stručne izrade da bi se dovršio prije nego što je postavljen na podlogu od crnog granita.

Još jedan omiljen ornament je definitivno Orašar. Inspirirana šarmantnim likom Orašara, ova kristalizirana figurica donosi šareno blagdansko raspoloženje. Izrađen s 552 aspekta, dizajn sadrži klasične zelene i crvene tonove, zajedno s metalik brončanim efektom. Delikatni gumbi, detaljni rukavi i brada od bijele tkanine ljubav su na prvi pogled.

Tu su još neki ukrasi za bor poput božićne zvijezde, soba, imele, omiljenog vilenjaka Elfa, zatim božićno zvonce, bombončić i druge preslatke dekoracije. Dovoljno je odabrati samo jednu da bi vaša božićna jelka poprimila glamurozno ruho. 

Više detalja o novoj Swarovski božićnoj kolekciji možete saznati ovdje.