Obuća

Nova sezona može početi uz 2 nova adidas Superstar modela!

Viktoria Mikulić 05. rujna 2019.

Boja breskve ili smaragdno zeleni model - koji je vaš omiljen jesenski par?

Adidas je poznat po tome da nadahnuće za svoje nove kolekcije crpi iz ulične kulture kao i retro stilova, čija inspiracija finalno dovodi do trendi komada. Originals Superstar linija tenisica jedna je od najprodavanijih.

Dok su ostale Adidas kolekcije većinom bile namijenjene sportašima, Adidas Originals Superstar 80s linija osmišljena je za sve ljubitelje casual stila, no i one modno osviještene osobe kojima je uz udobnost itekako bitan i dizajn.

Iako jesen još nije ni stigla, mi smo si već sada odabrali favorite. Adidas je upravo lansirao dva nova modela u bijeloj boji s prepoznatljivim crtama koje dolaze u smaragdno zelenoj i boji breskve. Ove božanstvene nijanse krase i stražnji dio tenisica, a mala promjena je vidljiva i u izgledu samog jezika.

Bez obzira na bijelu boju, dva noviteta napravljena su od prave kože pa ćete ih nesmetano moći nositi i tijekom kišnih dana. Također, podići će svaku odjevnu kombinaciju.

Mi smo ih pronašli na službenoj adidas stranici po cijeni od $100. Nemamo informaciju jesu li dva nova modela već stigla u naše trgovine, no ako i nisu, zasigurno će narednih tjedana uljepšati izloge.