FOTO by Instagram @foodnews.austria / @foodnewspolska

Dom

Nova Milka čokolada s okusom medenjaka uvertira je u blagdanski period!

Daria Lovrić 06. listopada 2023.

Zimsko izdanje koje nikog ne ostavlja ravnodušnim!

Uz kekse, čokolada je omiljeni slatkiš gotovo svima. Obožavamo ju u svim verzijama, kolačima, tortama, toplim napicima, sladoledu i drugim delicijama. Uživamo u njoj na sve moguće načine, neki u jednoj kockici, a neki u nekoliko redova.

Iako mnogi od nas imaju svoje omiljene brendove koji se bave proizvodnjom slatkiša, Milka se ističe prepoznatljivim okusima kojima je teško odoljeti. Kroz godine, Milka je vjerna svojoj misiji koristeći pažljivo odabrane, visokokvalitetne sastojke kako bi očuvala svoj nježan okus koji nastavlja topiti srca svih koji je probaju.

Odlična vijest je da nam stiže novi Milka okus koji asocira na Božić i donosi hrskavo, začinjeno i nezaboravno iskustvo na naša nepca.

Zimsko izdanje gingerbread donosi kombinaciju nježne mliječne čokolade s kremastim punjenjem i hrskavim komadićima medenjaka.

Milka gingerbread
Instagram @foodnewspolska

Ova nova varijanta oduševit će ljubitelje Božića i okusa i mirisa koje nam zimski period donosi. Iako smo dosta dugo čekali na novi proizvod omiljenog brenda, nova Milka čokolada dokaz je da se isplati čekati.

Milka zimsko izdanje zadovoljit će vašu želju za medenjacima. Umjesto da gubite vrijeme na pečenje kolačića, ovo posebno izdanje pružit će vam više vremena za uživanje u druženju s obitelji i gledanju božićnih filmova.

Za sada imamo informaciju da je novo Milka izdanje stiglo u Austriju i Poljsku, međutim nadamo se da će stići i na naše police.