Promo

Nova Lancôme kolekcija oduševljava ekspresivnim bojama!

PR 15. rujna 2018.

Kolekcija Chroma za jesen 2018. u suradnji s modnom kućom Proenza Schouler

Lancômeova ljubav prema modi strastvena je i urođena. Lancôme već tradicionalno svake godine odabire modnog dizajnera s kojim će surađivati na novoj kolekciji koja spaja modu i kozmetiku. Ovogodišnji je laureat američka modna kuća Proenza Schouler.

Riječ je o kultnom brandu suvremene mode koji su 2002. osnovali američki dizajneri Jack McCollough i Lazaro Hernandez. Dvojac, koji je redovito na top listama najtalentiranijih dizajnera generacije, ovom će prilikom u suradnji s Lancômeom izraziti svoju progresivnu i izrazito individualnu viziju ljepote.

Stilsko prepoznavanje: Lancôme i Proenza Schouler

Dualnost: susret dvaju koncepata, kreiranje ravnoteže.

Inovacija: nadahnuta ne samo estetskim, već i stvaralačkim činom.

Sloboda istraživanja: stav, instinkt za suradnju i stvaranje prožeto pionirskim duhom.

Vještina i izvedba: davanje značenja određenoj boji ili silueti.

Modna kuća Proenza Schouler i Lancôme dijele isti sustav vrijednosti, temeljen na sposobnosti uočavanja poveznice između umjetnosti i mode. Svaka kolekcija nastaje u skladu s tim načelom, s naglaskom na stručnoj vještini i unikatnom ručnom radu koji odlikuju svaki odjevni predmet.

Ova dva branda dijele i zajedničku viziju ženstvenosti: kreativnu i slobodoumnu, s jasno naglašenim aspektom osnaživanja žena. Baš poput Lancômeove, žena kakvom je doživljava ovaj modni dvojac vrlo je suvremena, svestrana i multidimenzionalna. Danas je ozbiljna, sutra zaigrana. Sasvim osobno pristupa stilu – izrazita je individualka. Jednostavna je i ležerna te obožava kontraste: luksuzno nasuprot svakodnevnom, uobičajeno nasuprot neobičnom.

Umjetnost boja

„Moćna, upečatljivih i iznimno pigmentiranih boja…” Upravo ovim riječima Jack McCollough i Lazaro Hernandez opisuju kolekciju koju su kreirali za Lancôme. „Nadahnuće smo potražili u ekspresivnoj snazi boja, želeći kreirati dojmljive nijanse i odvažne linije. Proučavali smo radove slikara poput Ellswortha Kellyja i Carmen Herrere, poznatih po prepoznatljivom, beskompromisnom pristupu boji i obliku.”

McCollough i Hernandez najprije su željeli odati počast Lancômeu kroz reinterpretaciju ruže, dugogodišnjeg zaštitnog znaka ove kozmetičke kuće.

Redizajnirana u boji fuksije, narančaste i svijetlo plave, doima se poput apstraktne geometrijske verzije izvornog cvijeta. Nova se kolekcija temelji upravo na ovom redizajnu.

Proizvodi su prožeti inovativnim duhom kreacija modne kuće Proenza Schouler, s primarnim naglaskom na boji. Iznimno mat formule omogućuju kreiranje upečatljivih lookova kontrastnih boja, dok pigmentirane olovke stvaraju suptilnije efekte. Svaka boja kreira snažan individualni učinak, nadahnjujući žene da se istaknu te izraze svoju osobnost i jedinstveni stil.

Zvjezdani proizvodi

Paleta sjenila Chroma

Paleta sjenila Chroma sadrži deset vibrantnih i svestranih nijansi. Kremasta sjenila odlikuje puderasta tekstura i visok udio pigmenata, omogućujući jednostavno kreiranje smokey eye looka ili nanošenje odvažnih kontrastnih kombinacija. Kutijica je ukrašena redizajniranim motivom ruže, a paleta je dostupna u dvije varijante: hladna paleta (Cold Chroma) u nude tonovima te blijedo ružičastim, modrim i neutralnim sivim nijansama i topla paleta (Warm Chroma) u bojama burgundca, bakra, puderasto ružičastim, zlatno smeđim i intenzivnim, raskošno plavim tonovima.

Ruž za usne L’Absolu Rouge Chroma

L’Absolu Rouge, Lancômeov najlegendarniji ruž za usne, u reinterpretaciji dizajnerskog dvojca Proenza Schouler dolazi u dvije uočljive nijanse: jarkocrvenoj nijansi baršunastog, neprovidnog finiša te vedroj boji burgundca. Boje odražavaju ista načela kao i beskompromisne, no nadasve elegantne kreacije modnog branda.

Neizostavni dodaci

Olovka za usne Chroma s dvostrukim aplikatorom

Na jednom se kraju nalazi olovka za usne i iznimno mat ruž, a na drugom satenski meko sjajilo. Olovka je dostupna u dvije nijanse: nude smeđoj i nude ružičastoj. Njihova tekstura omogućuje jednostavno nanošenje u više slojeva, ovisno o tome želite li šminku za svaki dan ili upečatljiv look s naglašenim bojama.

Višenamjenska olovka za oči Ombre Hypnôse Kajal Chroma

Ovaj proizvod 4-u-1 neizostavan je želite li u samo nekoliko poteza naglasiti oči. Neprovidna, kremasta formula može se koristiti kao tuš ili olovka za oči, no savršen je izbor i za smokey eye ili kontrastni look. Ombre Hypnôse Kajal Chroma dolazi u dvije intenzivne, iznimno pigmentirane nijanse: crnoj i petrolej plavoj.

Moda i umjetnost

Promotivna kampanja za kolekciju temelji se na njezinom inovativnom stilu i vibrantnoj paleti boja. Apstraktni motiv ruže u interpretaciji dizajnera modne kuće Proenza Schouler projicira se na lice modela u narančastoj boji i boji fuksije, utjelovljujući beskompromisan, geometrijski karakter projekta.

Look iz kampanje jedan je od najdojmljivijih u kolekciji – blistav ten, naglašene oči uokvirene potezom intenzivno plave nijanse i upečatljive usne ukrašene žarko crvenim ružem savršeno utjelovljuju jasne grafičke linije, inovativnost i prepoznatljivi cool stil modne kuće Proenza Schouler.