FOTO by Notino

Ljepota

Notino blagdanski setovi kao najbolji božićni poklon

admin 29. studenoga 2023.

Krenulo je vrijeme za planiranje kupnje blagdanskih poklona

Možemo reći da smo i službeno ušli u onaj čarobni božićni period kada kreće planiranje kako na što ljepši način provesti nadolazeće blagdane. Ovo je onaj period kada ćemo osjetiti radost i veselje na svakom koraku i nemoguće je izbjeći sve pozitivne emocije koje ono nosi sa sobom.

Blagdani su super zato što, osim što upijamo čaroliju koja se nalazi svuda oko nas, istu možemo širiti i prema svim ljudima oko nas. Samo jednom toplom riječju ili lijepom gestom možete nekom popraviti dan i učiniti mu ove blagdane još ljepšim.

No ipak najviše pozitivnih emocija donosi badnja večer kada smo u krugu svojih najmilijih i s nestrpljenjem čekamo otvaranje poklona. Ako ove godine s planiranjem krećete ranije i želite izbjeći gužvu koja će uskoro uslijediti pronašli smo nekoliko opcija za savršen blagdanski poklon.

Notino božićni pokloni
Notino pokloni

Notino ideje za poklone

U Notino bogatoj ponudi božićnih poklona pronaći ćete za svakoga ponešto. U ponudi ćete pronaći savršene poklone za sve žene – fantastične parfeme, božićne kozmetičke poklon setove, ali make-up i luksuzne poklone.

I muškarce može obradovati kozmetika kao božićni poklon! Bradonjama možete pokloniti poklon set za njegu njihove pažljivo njegovane brade i brkova, a ostalima sve za savršeno brijanje. Nadalje, odličan božićni poklon su proizvodi za tuširanje ili parfem za muškarce.

Osim za starije, unutar Notino pronaći ćete i preslatke poklone za one najmlađe. Pokažite djeci da kupanje i njega tijela mogu biti zabavni i iznenadite ih s kozmetičkim setovima s likovima iz njihovih omiljenih crtića!

Parfem kao nezaobilazna ideja za poklon

Ako je jedan proizvod sinonim za poklon onda je to parfem. Odabir parfema kao poklon je fantastična ideja jer prenosi emocije pošiljatelja kao i njegovu osobnost. Darivanje parfema znači da vrlo dobro poznajete primatelje i njihove ukuse. 

Parfem se smatra i kao emocionalni dar i dok birate onaj pravi za nekoga, morate znati ponešto o njegovim afinitetima. Mi vam u nastavku donosimo nekoliko posebnih s kojima u većini slučajeva ne možete pogriješiti.

Uskoro kreće odbrojavanje do Božića

Idućeg petka kreće Advent i najslađe odbrojavanje dana do Božića. Ako već niste, krajnje je vrijeme za nabavku adventskog kalendara koji će vam, u iščekivanju Božića, svaki dan ponuditi jedno iznenađenje koje će vam uljepšati dan.

Unutar Notina pronašli smo neke predivne primjerke adventskih kalendara koje možete kupiti za sebe, ili ga pretvoriti u odličan poklon bliskoj osobi. 

Inspirirajte se za kupnju najboljih božićnih poklona

Ponekad je teško dobiti ideju za poklone, ali unutar Notino web trgovine pronaći ćete poklon za svakoga. Možda ćete izgubiti sate u moru bogate blagdanske ponude, ali sigurni smo da ćete pronaći onaj savršeni.