FOTO by aminahabduljillil.com

Moda

No.1 valentinovske cipele dolaze s mašnom i točkastim uzorkom!

Viktoria Mikulić 30. siječnja 2024.

Ako vašem ormaru nije potreban još jedan par cipela, možda je vrijeme da se predomislite…

Nakon što smo nedavno predstavili crvene salonke sa srcima brenda AMINAH ABDUL JILLIL, koji lansira božanstvene cipele od 2012. godine, vrijeme je za novitet koji je ljubav na prvi pogled.

Za blagdane smo su nas očarale salonke nude nijanse koje upotpunjuju dva stylish detalja – polka dot uzorak crne boje i predimenzionirana mašna, a ovog tjedna stigao je isti primjerak u bež tonu, ali s crvenim točkicama.

Zanosne točkaste salonke najpoželjniji su valentinovski dar!

Mašne su ove godine ponovno na modnom tronu, a točkasti uzorak je bezvremenski klasik. Kada to dvoje spojimo, dobijemo savršen koje bi odobrila i kultna Carrie Bradshaw jer su spoj sofisticiranosti i glamura.

Noseći ove cipele, pokupit ćete brojne komplimente. Uz njih je najbolje kombinirati što jednostavniju odjeću kako ih ništa ne bi zasjenilo. Seksepilne, odvažne i atraktivne sam su neki od hvalospjeva s kojima bismo ih opisali.

Rezervirane su za crveni tepih, ali i za svaku prigodu u kojoj želite ostaviti sve bez daha, posebice za Valentinovo…

Ove vrtoglave salonke stvorene su za žene koje imaju istančan stil odijevanja. Budući da su mašne i točkice uvijek u modi, kupnja ovih cipela odlična je investicija jer ćete im se uvijek rado vraćati.

Njihova cijena iznosi $598.00, a pronaći ih možete na LINKU!