FOTO by AMINAH ABDUL JILLIL

Moda

Zanosne točkaste salonke najpoželjniji su božićni dar!

Viktoria Mikulić 20. prosinca 2023.

Ne trebaju nam nove cipele, ne trebaju nam nove cipele...

Već smo puno puta pisali o brendu AMINAH ABDUL JILLIL, koji lansira božanstvene cipele od 2012. godine.Njihove kolekcije poznate su po odvažnoj, ali ženstvenoj estetici dizajna koja je rezultirala globalnom širenjem u preko 50 zemalja.

Očarali su nas brojnim primjercima u raznim bojama i printevima, no jednom uzorku se uvijek rado vraćamo. Riječ je o bezvremenskim točkicama koje ne izlaze iz mode.

Točkaste i vrtoglave: Potpetice koje će malo koga ostaviti ravnodušnim!

Unutar kolekcije modnog brenda AMINAH ABDUL JILLIL pronašli smo očaravajući par salonki nude nijanse koje upotpunjuju dva stylish detalja – polka dot uzorak crne boje i predimenzionirana mašna. Ove cipele odobrila bi ih i kultna Carrie Bradshaw jer su spoj sofisticiranosti i glamura.

Čak i najklasičniji look poput traperica i bijele bluze ili male crne haljine, ove će ljepotice podići na viši nivo. Iako dolaze s vrtoglavom potpeticom koju će samo prave hrabrice moći isfurati, svakome tko ih odjene nesumnjivo će izdužiti figuru i noge staviti u prvi plan.

Krasotice s oversized mašnom glavni su fokus cijelog outfita!

Svojim su dizajnom dostojne crvenog tepiha stoga su isplativa investicija koju ćete moći nositi godinama.

Trebaju li nam uistinu nove cipele? Ne. Kupujemo li ih? Apsolutno.

Elegantne salonke dio su nove kolekcije i njihova cijena iznosi $598.00, a naručiti ih možete putem AMINAH ABDUL JILLIL web stranice.