FOTO by Instagram @nivessimpson

Poznati

Nives i Goran Ivanišević dočekali Valentinovo u tropskom raju!

admin 14. veljače 2022.

Poznati par otisnuo se u toplije krajeve…

Ako netko zna kako proslaviti Valentinovo, onda su to Goran i Nives Ivanišević. I dok u Zagrebu vlada čudnjikavo vrijeme koje se iz sata u sat mijenja, poznati par odlučio je dočekati Dan zaljubljenih u toplijim krajevima. A gdje drugdje u veljači doživjeti pravo ljeto i čisti raj na zemlji nego na Maldivima.

Duge pješčane plaže, slamnate kućice, očaravajući zalasci sunca, egzotične tropske delicije, sve su to samo neke od čari ove must visit destinacije za koju su se u posljednje vrijeme odlučili brojni poznati poput Ive Radić, Izabel Kovačić i slično.

Ovo je drugi put da se bračni par uputio na božanstvenu lokaciju, koja im se očito toliko svidjela da su se morali vratiti. A kome i ne bi kada slike govore više od tisuću riječi… možemo tek zamisliti kako je u stvarnosti.

Goran i Nives na ovo putovanje iz snova poveli su i svog sinčića Olivera, koji rado pozira na fotografijama s roditeljima. Jutros je Nives na svom Instagram profilu podijela objavu u kojoj svo troje uživaju u kristalno čistom moru tirkizne boje, a mi im želimo što više takvih bezbrižnih dana.

Nakon dvije godine pandemije, čini nam se da će ova 2022. biti ipak malo vedrija. Restrikcije oko putovanja konačno su malo popustile, što je mnogim putoholičarima odmah dalo povoda da promjene svakodnevicu.