FOTO by Ginger Ray

Dekor

Nisu li ovo najslađe spiralne svijeće?

Viktoria Mikulić 12. siječnja 2024.

Iz njih pršti ljubav...

Ako s nečime ne možemo pogriješiti za Valentinovo, onda je to definitivno večera koju sami pripremimo za voljenu osobu. Ništa nije tako posebno kao vlastiti trud i vrijeme koje uložimo da bismo nekoga razveselili.

Također, mnogi bi se složili da nema ništa romantičnije od isprobavanja delicija u vlastita četiri zida, s voljenom osobom uz sebe. Bilo da pripremate zajedno večeru ili planirate iznenaditi drugu stranu, osim sastojaka za pripremu hrane, treabali biste razmisliti i o dekoru.

To ne mora biti ništa spektakularrno, dovoljno je tek nekoliko sitnica koje će upotpuniti blagovaonski stol i dodati dašak romantične atmosfere u vašu večeru. Od tanjura i čaša u obliku srca kao i salveta u valentinovskom ruhu, nama je za oko zapelo nešto još slađe…

Ljubav ide kroz želudac, stoga ne propustite pripremiti jedinstveno jelo za drugu polovicu, ili iskušajte neke originalne recepte egzotičnih kuhinja.

Nakon što ste osmislili jelovnik, kao finalan touch, dovoljno je upaliti dvije svijeće spiralnog oblika koje krase crvena srca. Ova dekoracija uklopit će se u svaki interijer i dodatno rasplamsati strasti za Valentinovo.

Ove neodoljive svijeće dolaze s potpisom britanskog brenda “Ginger Ray” i dio su njihove kolekcije “Parisian Love” koja skriva još mnoštvo preslatkih dekoracija.

Jedno pakiranje sadrži dvije svijeće, a cijena istih iznosi £4.99! Više detalja možete saznati putem njihove službene web trgovine.