FOTO by sneakernews.com

Elegant

Nike predstavio svoj romantični Air Force model za malene princeze!

Daria Lovrić 16. studenoga 2022.

Jedva čekamo ovaj preslatki novitet!

Iako je do Valentinova preostalo još nekoliko mjeseci i pred nama je adventski period, važno je biti u toku i znati što nas očekuje u modnom svijetu. Poznati brendovi već su krenuli s predstavljanjem kolekcija za nadolazeću 2023. godinu, pa tako i sportski gigant Nike.

Valentinovo Air Force 1
Valentinovo Air Force 1

Iako se volimo tijekom cijele godine, u veljači vlada posebno romantična atmosfera i povodom Valentinova Nike će lansirati preslatki Air Force model za naše mališanke.

Nike predstavio svoj Valentinovo Air Force model

Dosad smo već imali prilike uživati u romantičnom ruhu Air Force tenisica za odrasle, međutim ovog je puta naše simpatije pokupio model za djevojčice.

Valentinovo Air Force 1
Valentinovo Air Force 1

Dražestan model u bijeloj boji krasi lakirana crvena koža i ružičasti Nike znak ispunjen malenim srcima. Posebnu pažnju privlače dva velika srca na jeziku s natpisima AF1 i LOVE.

Valentinovo Air Force 1

Na Valentinovo ne slavimo isključivo ljubav između partnera, nego ljubav općenito. Veljača je idealan mjesec da počastite znakom pažnje sve osobe koje volite i koje vam znače u životu.

Ovaj prekrasan model idealan je izbor za malene fashionistice, stoga ako imate kćer, mlađu sestru, nećakinju ili neku drugu posebnu mladu damicu dodajte ove šarmantne forsice na svoju listu poklona.

Valentinovo Air Force 1

Još uvijek ne znamo točan datum izlaska, međutim pretpostavljamo da će biti dostupne putem Nike web trgovine, negdje oko 14. veljače.