FOTO by Nike

Moda

Nike predstavio novi Air Force 1 model za Valentinovo! Predivne su!

Daria Lovrić 05. siječnja 2024.

Umjesto buketa ruža želimo njih!

Zakoračili smo u novu godinu, a to znači samo jedno. Stižu nam modni noviteti, posebice oni vezani uz najromantičniji mjesec u godini.

Nike Air Force 1 Valentinovo
Nike Air Force 1 Valentinovo

Šuška se da nam je omiljeni sportski brend Nike pripremio mnoga iznenađenja, počevši s novim modelima „dunkica“, preko „forsica“, pa sve do Air Max i Jordan modela.

Čini se da kreativni Nike tim obožava Valentinovo, a tko smo mi da tome proturječimo, pogotovo kada ne znamo koji bismo model izabrali jer su svi prekrasni.

Prvi koji nas je oduševio je Air Force 1 model prema kojem će ljubav trajati duže od trajanja buketa crvenih ruža u vazi.

Zaljubite se u nove Valentinovo Nike Air Force tenisice

Sastavljene od prepoznatljivih „valentinovskih“ boja, 2024 Nike Air Force 1 “Valentine’s Day” donose romantičnu notu na naša stopala. Bijele i prljavo bijele nijanse krase gornji i srednji potplat, dok kombinacija tamnoružičaste i crvene nijanse, pojačavaju fokus.

Ipak, ovog puta pažnja je usmjerena na detalje kao što su Nike prozirni znak ispunjen konfetima te preslatki privjesci u obliku cvjetića i srca nanizani kroz vezice.

Prilagođeni cvjetni logo krasi stražnju stranu i uloške, a sam potplat ukrašen je i sitnim šljokicama.

Iako datum izlaska još nije potvrđen, s obzirom na to da je riječ o valentinovskom modelu vjerujemo da će na police stići u veljači.