FOTO by Ritam s konjem

Putovanja

Nezaboravno romantično jahanje ljepotama Zagorja

admin 01. veljače 2022.

Romantičan izlet u mjesecu zaljubljenih

Ako ovog Valentinova želite avanturu koja će u vašu vezu unijeti još više romantike onda smo pronašli idealan izlet. 

Centar „Ritam s konjem“ podružnica je Udruge fizioterapeuta i radnih terapeuta Zagorja s vizijom pružanja inovativnih i nedostupnih terapijskih procesa za osobe s posebnim potrebama i osobe s invaliditetom na području Krapinsko – zagorske županije. Stvaranjem uvjeta i suradnjom s Ranchom Pia 2013. godine Udruga obrazuje prvostupnika fizioterapije i radne terapije Josip Knezića za hipoterapeuta u Centru CIRIUS Kamnik Slovenija. 

Terapijski procesi na Ranch-u Pia provode se do sredine 2014. godine kada Udruga stječe financijske uvjete i unajmljuje imanje s natkrivenim jahalištem u Stubičkim Toplicama, kupuje dva konja i potrebnu opremu. Slijedom razvoja Udruga odlučuje krajem 2015. godine djelovanje u području terapija i aktivnosti uz pomoć konja usmjeriti kroz podružnicu naziva Centar „Ritam s konjem“ . Centar je usmjeren pružanju terapija i aktivnosti pomoću konja osobama s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom te rekreativnog jahanja za građanstvo.

Ovog Valentinova skrojena je posebna Valentinovo ponuda koja uključuje nezaboravno jahanje ljepotama Zagorja, šampanjac i poljubac na konju.

Osim što ćete imati romantičnu uspomenu za čitav život, ovo je prilika da upoznate ove plemenite životinje, a možda i zavolite jahanje.

Ponuda vrijedi za jahače i nejahače od 11. do 14. 02. uz prethodnu rezervaciju termina na 098 951 2617.