Make-up

New York, Sidney, Paris, Rio – must have palete sjenila za oči!

Viktoria Mikulić 28. ožujka 2019.

Saznajte poklapaju li se vaše omiljene boje s vašim najdražim gradom...

Grad ljubavi i romanse, grad koji nikada ne spava i li onaj s tisuću lica, bez obzira jeste li ih posjetili ili ne, ovdje smo da vam ih barem malo približimo. Poznati make up brend Essence donosi nam četiri božanstvene palete sljedećih naziva: G’day Sidney, Hello New York, Ola Rio i Salut Paris.

Inspirirani svjetskim modernim i modnim glavnim gradovima, nijanse sjenila za oči odražavaju odgovarajući stil života. Saznajte u koji se vi uklapate.

Salut Paris dolazi s baršunastim teksturama u ružičastim tonovima za sve one koji pršte energijom i pozitivnim mislima.

Za one koji vole klasičnu eleganciju bez pretjerane pozornosti, zaljubit će se u G’day Sydney paletu koja sadrži zemljane tonove s metalik efektima.

Hello New York sadrži nijanse od sive do mauve u djelomično sjajnim teksturama. Definitivno stvorena za sve nježne duše preko dana, a koje se navečer pretvaraju u prave vamp zavodnice.

Ola Rio dolazi u metalnim nijansama sa sjajnim završetkom nadahnutim bojama brazilskog zalaska sunca. Obožavamo toliko nude nijansi na jednome mjestu.

Koji je tvoj favorit? Za još bolji dojam preporučujemo kombinirati palete.

Nadamo se da će ove palete sjenila za oči ispuniti tvoja očekivanja, osvojiti te svojim visoko pigmentiranim bojama i dati ti inspiraciju za planirane idućeg putovanja u jednu od ove četiri svjetske metropole.

Cijena svake od divnih City paleta iznosi odličnih 59,90 kuna!

#beauty IGRA DARIVANJA

U suradnji s početkom proljeća i prekrasnim vremenom jednu sretnicu nagradit ćemo s 2 Essence City palete. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica 2 City palete by essence je Jelena Šlosel. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.