FOTO by XYZ / Instagram @nevenarendeli

Poznati

Nevena Rendeli nosi Karl Lagerfeld ceker koji je trenutno snižen za 30%!

Viktoria Mikulić 27. srpnja 2022.

Poznata mama i poduzetnica zablistala je u ljetnom izdanju uz dodatak zelene boje!

Nedavno smo uočili fotografiju Nevene Rendeli koju je podijelila na svom Instagram profilu. Na slici nosi bermude, majicu bez rukava i prsluk u boji pijeska, no ono što nam se posebno svidjelo su cipele u zelenoj boji s dodatkom mašne, kao i Karl Lagerfeld ceker koji su dodatno začinili ovu classy kombinaciju.

Karl Lagerfeld ceker je ljetni must-have modni dodatak!

Odmah smo se bacili u potragu za cekerom te isti pronašli na xyz stranici po cijeni sniženoj za 30%. Trenutna cijena cekera iznosi 1.091,30 kuna što je za ovu renomiranu robnu marku prihvatljivo. Ovaj model je odličan ulog jer ćete isti moći nositi dugi niz godina, s obzirom na to da cekeri ne izlaze iz mode.

Karl Lagerfeld ceker

Praktičan je accessories uz jutarnju kavu, popodnevni shopping, šetnju rivom, romantičnu večeru kao i za plažu. Dovoljno je prostran da u njega stanu sve osnovne stvarčice, a istodobno idealne veličine koja vas neće opterećivati ni u jednom trenutku.

Ono što ga čini posebnim je natpis Karl Lagerfeld u zelenoj boji, baš kao i kožne ručke.

Karl Lagerfeld ceker

Prelijepa plavuša iskombinirala je ovaj ceker uz zemljane tonove što se pokazalo kao pun pogodak. Mi predlažemo što nježnije komade uz isti kako bi u potpunosti došao do izražaja. Izvrsno će pristajati uz pletene komade u bež varijanti.

Karl Lagerfeld ceker

Ako i vi želite blistati poput Nevene, možda je vrijeme za novu torbicu koja će vam izmamiti osmijeh od uha do uha. Karl Lagerfeld ceker dostupan je na hr.shop.xyz.fashion!