Moda

Pull&Bear ceker je proljetni must-have modni dodatak!

Viktoria Šafranić 22. ožujka 2021.

Slamnate torbe modne su vladarice i ove proljetne sezone...

Ovog vikenda zakoračili smo u proljetne dane, one koje nakon dugog zimskog sna s tolikim nestrpljenjem iščekujemo, one koji tako brzo prođu, što je jedan od glavnih razloga zašto su nam toliko dragocjeni…

Upravo zato ih želimo maksimalno iskoristiti i uživati u svakom trenutku, posebice onima obasjanim suncem…Nadamo se da će nas u narednim tjednima obradovati lijepo vrijeme i da ćemo što više vremena moći provoditi izvan četiri zida.

Svjež zrak, lagani povjetarac koji nam mrsi kosu, cvrkut ptičica i piknik negdje na zelenoj livadi prepunoj cvijeća u zagrljaju s boljom polovicom – tako mi zamišljamo savršen proljetni dan.

Omiljeno voće, najdraži koktel i osmijeh voljene osobe još samo može upotpuniti slamnata torba od rafije s potpisom Pull&Beara. Ona će ove idilu učiniti još romantičnijom, svojim preslatkim izdanjem s tratinčicama koje će se uklopiti uz cvjetni pejzaž. Dovoljno prostrana da u nju uvrstite sve one stvarčice potrebne za piknik, poput dekice, vode, grickalica i ostalih namirnica…

Cekeri su iz godine u godinu sve popularniji, a čini nam se da je ovaj novitet poznatog high street brenda tek početak pristizanja istih na police…U nadolazećim mjesecima zasigurno ćemo ih pronaći u mnoštvo različitih izdanja, oblika i detalja.

Ovaj cjenovno pristupačni model uskoro pristiže, a mi ga već danas stavljamo na bucket listu. Za više detalja o šarmantnom accessoriesu, posjetite službenu Pull&Bear stranicu.