FOTO by IMDb

Film

Netflix serija Sexify – aplikacijom do bržeg orgazma!

Mia Vodopija 11. svibnja 2021.

Ako volite Sex Education, voljet ćete i Sexify

Činjenica da “seks prodaje” je jedan od najvećih klišeja svih vremena, a opet je isprobana marketinška mantra kada je riječ o prodaji proizvoda ili privlačenju potrošača. Oglašavanje je odavno ispunjeno seksualnim aluzijama, a tijekom posljednjeg desetljeća TV emisije i serije smjelo su slijedile taj primjer.

Ako ste vidjeli bilo kakvu golemu seriju poput Igre prijestolja, Euforije i Netflixova kontroverznog filma 365, već znate koliko serije mogu biti seksualno eksplicitne.

Netflixova poljska serija Sexify govori o ambicioznim naporima studentice da razvije “game-changing” aplikaciju kako za njezin diplomski projekt, tako i za najvažnije tehnološko natjecanje.

Nakon savjeta da njena fino podešena aplikacija za optimizaciju spavanja nije dovoljno “seksi”, Natalia dolazi na ideju da osmisli aplikaciju, nazvanu Sexify, koja pojednostavljuje ženski orgazam.

Natalia traži pomoć svojih prijateljica Monike i Pauline kako bi pokrenula inovativnu aplikaciju, u kojoj pokušavaju pomoći drugim ženama da imaju bolji seks i da nauče više o svojim spolnim identitetima na svom seksualnom putovanju.

Ako u sebi mislite da vam Sexifyjeva premisa zvuči poznato, u pravu ste – Netflix je napravio sličnu stvar sa serijom Sex Education.

Ako volite Sex Education i ako ne znate što biste radili za vrijeme sivih, dosadnih, proljetnih kiša, predlažemo vam da pogledate pustolovine Natalie, Monike i Pauline, koje će vam, barem nakratko, uljepšati dan i oraspoložiti vas.