FOTO by Next

Dekor

Nestrpljivo očekujete Božić? Probajte umiriti doživljaj s brojačem u obliku soba

Krešimir Šustić 09. listopada 2020.

Dekoracija s cool natpisima koju stavljamo na vidljivo mjesto kako nam pokloni ne bi promakli

Polagano se približavamo trenutku u kojem će odjednom sve zablistati u neodoljivim božićnim dekoracijama, koje će nam nagovijestiti dolazak najveselijeg doba u godini.

Htjeli mi to priznati ili ne, to je jedan od najljepših perioda, obasut veseljem, pjesmom i sretnim trenucima koje proživljavamo s najdražim nam osobama.

Iako neki tvrde da je prerano krenuti s ukrašavanjem naših životnih prostora s prigodnim dekoracijama, znanost je dokazala da upravo postavljanje ukrasa u ljudima budi pozitivnu energiju.

Posebno je istaknuta nestrpljivost ukoliko u našoj obitelji postoje maleni članovi koji se vesele dolasku Djeda Božićnjaka i ne mogu dočekati da otvore svoje poklone.

Ako ih u potpunosti razumijete i možete se poistovjetiti s njima, onda će vam proizvod koji smo pronašli na web shopu brenda Next predstaviti pravi užitak.

Brojač napravljen od drva ukrašen je tako da izgleda poput neodoljivog soba s kojeg nećemo skidati pogled narednih tjedana.

Sastoji se od kockica na kojima su ispisani brojevi kako bi ih svaki dan mogli mijenjati, te većeg pravokutnog komada na kojem stoje prigodni natpisi koji opisuju namjere zbog kojih se veselimo.

Svoj primjerak ovog preslatog brojača uz koji ćemo svaki dan znati koliko nam je još ostalo do otvaranja poklona, možete nabaviti klikom na LINK za samo 73 kune.