FOTO by Etsy

Dekor

Neodoljive teglice u obliku bundevica za vaše sukulente, najljepša su jesenska dekoracija!

Antonija Andabak 21. rujna 2020.

Bucmaste teglice izgledat će predivno u svakoj prostoriji!

Kako temperature padaju, tako raste želja da svoj prostor učinimo malo više cozy! To ne znači samo ekstra dodavanje jastučića i dekica u naš dnevni boravak – već osvježavanje prostorija dekoracijama koje će dobiti na toplini i osjećaju ugode!

Nismo si mogli pomoći a da ne izdvojimo tematsku dekoraciju idealnu za vaše police, prozorske klupice s kojih puca pogled na skorašnji prvi dan jeseni!

etsy.com

Riječ je o bucmastim Etsy teglicama za vaše sukulente ili bilo koje omiljeno vam cvijeće koje će u ovim posudama za biljke izgledati apsolutno neodoljivo!

Promjera od oko 12 cm, zamišljene su kao mini dekoracija koja se isplati kupiti u većem broju kako bi jesenska tematika došla do izražaja!

etsy.com

Izvrsna stvar je da ove teglice dolaze u paketu s raznobojnim sukulentima koje zahtijevaju brigu, kao i za sve biljke koje posjedujete u vašem domu. Sukulenti vole svjetlost, no izbjegavajte ih izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti kako ne bi presušile.

Za one koji prvi put brinu o sukulentima -dovoljno je raspršivačem vode zalijevati ih svakih deset do četrnaest dana.

etsy.com

Teglice u obliku mini bundeva daje onaj pravi duh jeseni kada obožavamo nositi toplije veste, jesti pitu s jabukama i cimetom i ispijati voćni čaj!

A ako ste fan Halloweena, rezbarenje bundeve možete zamijeniti oslikavanjem pokoje teglice u “Bubimir” nijanse i dobiti još zanimljiviju dekoraciju koja će privlačiti poglede vaših gostiju!