FOTO by Zara HOME

Dekor

Neodoljive svijeće u obliku božićnog drvca za najcozy blagdanski ambijent!

Daria Lovrić 24. studenoga 2023.

Božićne svijeće naša su najveća opsesija!

Paljenje svijeća u domu često ima posebnu čar i pridonosi kreiranju ugodnog ambijenta u domu. Svijeće stvaraju toplu i ugodnu atmosferu koja može transformirati prostor u trenu.

Zara HOME svijeće u obliku božićnog drvca 1
Zara HOME svijeće u obliku božićnog drvca

Njihova svjetlost čini dom ugodnim mjestom za boravak, opušta i stvara intimu romantičnu atmosferu. Svijeće su odličan dodatak u posebnim trenucima kao što su romantične večeri ili blagdanska obiteljska okupljanja.

Zara HOME svijeće u obliku božićnog drvca 2

Stvorite toplu blagdansku atmosferu

Unutar Zara HOME asortimana pronašli smo predivne svijeće u obliku božićnog drvca koje će se savršeno uklopiti u vaš adventski vijenac ili kao sjajan dodatak domu jer će začiniti njegov izgled i dodati mu estetsku vrijednost.

Ovi šarmantni, veseli primjerci dolaze u kompletu od 6 komada, po cijeni od 8,99 €. Svaka svijeća gori oko 2.5 sati i ukrašena je crveno-bijelim božićnim ukrasima i zlatnim šljokicama i postoljem.

Zara HOME svijeće u božićnom ruhu nas su oduševile, međutim ako preferirate neutralne nijanse i minimalistički stil, slične primjerke možete pronaći i u bijeloj boji.

Ove će se svijeće idealno uklopiti uz blagdanski dekor, posebice crveno-zlatnu i zeleno-zlatnu kombinaciju ornamenata na božićnom drvcu.