FOTO by masterofmalt.com / puddrinks.co.uk

Dom

Neodoljiva mirisna poslastica – Votka s okusom crumbla od jabuka naše je omiljeno zimsko piće!

Daria Lovrić 13. prosinca 2023.

Boozy twist podiže vaš omiljeni blagdanski desert na ukusnu novu razinu

Jabuke su voće dostupno cijele godine, međutim posebnu čar dobiju u zimskim mjesecima kada postanu jedan od glavnih sastojaka sočnih delicija. Uz dodatak cimeta i šećera u prahu, obavijene u hrskavom tijestu odvode nas u djetinjstvo i asociraju na najljepši period u životu.

Crumble od jabuka brzi je kolač s jabukama i cimetom, idealan za opušteno nedjeljno popodne uz šalicu čaja ili kave. Pruža predivnu hrskavu strukturu na vrhu i sočnost jabuka unutar kolača.

Ipak, od sada možemo uživati u tom okusu i u večernjim prigodama, blagdanskim okupljanjima i partyjima i to u tekućem stanju.

Koktel od votke i jabuke ugrijat će nas i na najhladnije dane

Putem Master of malt web trgovine pronašli smo votku s okusom omiljenog božićnog kolača.

U svojoj misiji da obuhvati omiljene britanske okuse u alkoholnom piću, destilerija Real English Drinks iskoristila je naš voljeni crumble od jabuke i učinila upravo to.

Votka s okusom drobljenca od jabuka
Votka s okusom drobljenca od jabuka

Ovaj prekrasan boozy twist podiže vaš omiljeni blagdanski desert na ukusnu novu razinu. PUD je stručno pomiješao svoju votku South Down u malim količinama s bogatim okusima crumblea od jabuke kako bi stvorio dirljiv napitak koji je savršen za izležavanje uz vatru.

Njegove arome pirjane jabuke i keksa dovode do okusa kuhane jabuke, začinjenog cimeta i pite s maslacem sa svilenkasto glatkim završetkom.

Ovo festive izdanje dolazi u boci od 700 ml, po cijeni od 19.37 eura. Pronašli smo svoje omiljeno blagdansko piće!