FOTO by Ginger Ray

Dekor

Nekome treba infuzija? Vrećica s vašim omiljenim pićem must-have je svake djevojačke!

Viktoria Mikulić 02. ožujka 2023.

Jeste li spremni za najluđu djevojačku ikada?

Ako se vi ili bliska osoba u vašoj blizini uskoro udaje, sigurni smo da već sada imate pune ruke posla, kako oko vjenčanja, tako i oko organizacije djevojačke večeri.

Gdje proslaviti, koliko djevojaka pozvati, da li je bolje isplanirati čitav vikend u nekoj vili s bazenom ili proslaviti u restoranu uz muziku? Slatke su to brige, no jedno je sigurno. Djevojačka večer treba biti nezaboravna, nešto što ćete uvijek pamtiti, to je na neki način posljednja luda večer vašeg samačkog života.

Stoga je treba osmisliti na što kreativniji način, kako bi se svi dobro zabavili i godinama kasnije pričali o toj večeri, a nema boljeg nego se otisnuti na neku od destinacija gdje ćete biti samo vi, potpuno svoji.

Ako djevojačku planirate ovog proljeća ili ljeta, razmislite o kupnji istih kupaćih kostima ili ogrtača, a ako smatrate da je to previše, dovoljno je da nabavite lente za savršenu Instagram fotku.

No ono što definitivno ne biste smjele izbjeći, pogotovo ako vaše cure mogu popiti koju kap više, proizvod je koji smo pronašli na stranici britanskog brenda Ginger Ray, a koji dolazi u obliku infuzije. Ova luckasta infuzija postat će neizostavan dio djevojačkih večeri i uvijek će biti uz vas. Kada se stvari zahuktaju, više nećete morati tražiti svoju čašu ili piti iz tuđe, nećete morati ni brinuti oko toga hoće li se nešto razbiti.

Živjeli za buduću mladenku! Neka kokteli poteku uz ovu vrećicu za svadbeno piće!

rekvizit za djevojačku

Svaka uzvanica osjećat će se posebno uz ovu vrećicu za piće koju možete napuniti svojim omiljenim pićem po izboru – također je pričvršćena slamčicom i uzicom za praktičnost!

Stilizirajte ovu zabavnu torbicu za piće s još nekim dodacima za djevojačku zabavu iz njihovog maštovitog asortimana  i spremni ste za proslavu.

Team Bride vrećice dolaze u paketu od 6 komada i njihova cijena iznosi £7.99, dok Bride vrećicu možete pronaći po cijeni od £1.99!