FOTO by Instagram @nanulananula

Poznati

Nataša Janjić Medančić u Italiji proslavila 40. rođendan!

Mia Vodopija 29. studenoga 2021.

Skijanje, sauna, pizza i šampanjac... postoji li bolji način proslave?

Poznata hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić proslavila je 40. rođendan. Okruglu brojku dočekala je ovog vikenda u društvu supruga Nenada Medančića koji ju je odveo na skijanje.

„Muž me ovdje doveo da me se riješi na moj 40. rođendan, a gdje nego na skijanje, a zna da ne znam skijati“, u šali je otkrila glumica u videu koji je objavila na Instagram storyju. Suprug Nenad Medančić odveo ju je u Italiju, Kronplatz.

U ovom dijelu Alpa Kronplatz ima najmodernije žičare i najbolje uređene staze koje su gotovo 100 posto pokrivene snježnim topovima, tako da je snijeg siguran. To se najbolje vidjelo zadnjih zima kada snijeg nije padao u prvom mjesecu sezone, a skijalište je normalno radilo.

Moderne i brze žičare vode prema vrhu iz četiri smjera: Val d`Aora, Riscone, St. Vigilio i Percha, prema kojima gravitiraju okolna mjesta. U mjestu Percha se nalazi i stanica skijaškog vlaka kojim se najbrže putuje iz udaljenijih mjesta poput Lienza ili Brixena.

Vjerujemo da su se lijepo zabavili i odmorili. Nataša se osvrnula na svoj 40. rođendan i u šali je zamolila svoje prijatelje da joj se od sada obraćaju sa vi.

„ČETRDESET, čovječe! E pa baš sam se naradila!  Zato samo da me više ništa ne žulja – ni cipele ni ljudi! I da imam sve svoje voljene i dalje oko sebe zdrave i sretne, da se grlimo, stvaramo, putujemo, jedemo, pijemo i smijemo se! Puno, snažno i sve više! … Za sve ostalo tu je Mastercard. Živjeli!!! Molim, od danas da me oslovljavate s Vi“.  

Nataša i Nenad u braku su tri godine i imaju sina Tonija i kći Kaju, a njezini fanovi rado prate svakodnevne dogodovštine ovog simpatičnog i opuštenog para.