FOTO by Instagram @christiannahurt

Putovanja

Napravite piknik viseći uz slapove… Koga zoveš na ručak u prirodi?

admin 30. kolovoza 2023.

Za samo 450$ možete stvoriti nezaboravno iskustvo, ako preživite...

Od zip linea, bungee jumpinga, skoka padobranom ili penjanja na liticu, danas postoji mnoštvo aktivnosti u kojima možete uživati, ali i izgubiti život. U Brazilu je upravo otvorena još jedna aktivnost koju možete isprobati samo ako vam je dosta života.

Nazvano kao “vrhunsko gastronomsko iskustvo”dio je ponude koju nudi avanturistička tvrtka “Rota Adventura”, a radi se o konzumaciji obroka u prirodi viseći uz vodopad. Iako će ga ljubitelji adrenalina nazvati “proljetni piknik” nema tih novaca koji bi nas natjerao da ovo probamo.

Christianna Hurt i njezin dečko reperskog imena OnpointLikeOp, boraveći u Brazilu, tražili su avanturu koju će pamtiti zauvijek. Iako je ova aktivnost od strane tvrtke nazvana “netradicionalni piknik usred najljepšeg vodopada koji postoji”, malo je ljudi koji su do sada imali priliku i hrabrosti isprobati nešto ovakvo.

Par nabijen adrenalinom “hladno” je, viseći stotinama metara iznad vode, raspakirao svoju piknik košaru punu sira, krekera i voća te neometano uživao u nečem što do sada nismo viđali niti u filmovima.

Foto: Instagram @christiannahurt

Ovo petnaestominutno iskustvo koje uključuje i fotografije dronom koštat će vas 450 dolara, stvorit će cjeloživotnu uspomenu za koju treba imati i ludost i hrabrost.