FOTO by Amazon

Dekor

Napravite mjesta! Uz ovih 5 sukulenata svaki će kutak doma izgledati atraktivno!

Krešimir Šustić 28. srpnja 2020.

Prirodna dekoracija koja ne zahtijeva svakodnevnu brigu i zalijevanje!

Biljke su jedna od najljepših i najprirodnijih dekoracija koje možemo dodati u kutke našeg doma kako bi postigli efektan izgled u određenoj prostoriji i začinili je nečim što upada u oko.

Među predivnim penjačicama, visećim varijantama, tropskim primjercima i vrstama koje privlače sreću, ističu se sukulenti, omiljene dekoracije koje ne zahtijevaju svakodnevnu brigu i zalijevanje.

$6.99

Tako naše terase, balkone, vrtove i interijere volimo začiniti s ovim atraktivnim zelenim trendom, kojeg možemo pronaći u raznim oblicima, bojama i veličinama.

Osim što izgledaju upečatljivo samim time što stoje u ukrasnim teglicama na prozorima ili policama, pozitivna vijest je ta da dobro djeluju na naše zdravlje i pročišćivanje zraka u prostoriji u kojoj su smješteni.

$6.99

Svoju potragu za ovim predivnim biljkama, započeli smo na popularnoj internet platformi, Amazon, koja nam nudi mali milijun različitih primjeraka, od kojih je teško odlučiti koji je onaj pravi.

$7.99 

Svaka vrsta ima svoj naziv i priču o istome, te primamljiv izgled popraćen nijansama šarenih boja koje se prelijevaju po cvjetovima u tonovima od svjetlijeg do tamnijeg.

$7.99

Bilo da ste ljubitelj oblika ruže, koji nam u ovom slučaju dolazi u zelenoj i lila boji ili atraktivnog mini drva u ružičastim tonovima, vjerujemo kako ćete pronaći onaj pravi za svoj ukus.

$9.99