FOTO by Daewoo

Iće & piće

Napokon! Toster u kojem tost više nikada neće izgorjeti!

Krešimir Šustić 25. svibnja 2020.

Svatko od nas ima neku priču s izgorjelim tostom!

S vremena na vrijeme znamo u žurbi krenuti s pripremom nekog jela i kako to obično biva kada nešto radimo nabrzinu, sve nam propadne i hrana je totalno nejestiva.

Najčešće se radi o namirnicama koje je potrebno samo malo obraditi, a ukoliko samo na tren maknemo pogled, sve pada u vodu i krajnji produkt je totalni fail.

Kako tehnologija i svijet idu prema naprijed, napokon smo dočekali savršeno rješenje za tost uz koji više nikada neće biti prepečen, a uvijek ćemo ga moći prilagoditi boji i hrskavosti koja nam odgovara.

Više kompanija je izašlo u javnost s ovim prijeko potrebnim čudom, no mi smo se odlučili na onaj tvrtke Daewoo koja je poznata po kućanskim aparatima za svakodnevicu.

Dolazi u neutralnoj sivoj boji, a s prednje i stražnje strane nalazi se staklo koje nam omogućuje da pratimo u kojoj fazi je naš tost i kako nam se više nikada ne bi dogodilo da pregori.

Ima i prijenosne ladice za mrvice koje bez problema možemo izvući kako bi ga održavali čistim i urednim.

Iako svatko od nas ima svoju priču s prepečenim tostom, sada je napokon toj muci došao kraj i od danas samo pravimo tost koji će biti savršeno pečen.

Svoj primjerak za £24.99 možete nabaviti klikom na LINK.