FOTO by Next

Dekor

Najživopisnije čaše unijet će svježinu na svaki stol!

Viktoria Mikulić 06. veljače 2024.

Ove ljupke čaše dodat će karakter svakom prostoru!

Donedavno smo mislili da čaše ne mogu biti dovoljno atraktivan home dekor i nismo im pridavali toliku pažnju. Smatrali smo ih sporednim dijelom stola, stoga smo većinom birali one najobičnije u prozirnom izdanju.

Prilikom njihove kupnje, većinom smo se fokusirali na kvalitetu. Naravno, njihova dugotrajnost i jest najvažnija stavka, no ako želite nešto više, nastavite čitati dalje…

Danas se može pronaći mnoštvo primjeraka koji ne samo da će upotpuniti stol, već ćete ih izložiti na najvidljivijem mjestu u vitrini kako bi u svakom trenutku došli do izražaja.

Ususret proljetnim danima, žute čaše su odličan izbor za dodavanje svježine i svjetlosti u prostoriju. One mogu dodati živost i toplinu, posebno ako se koriste u kombinaciji s drugim bojama.

Razmislite o postavljanju žutih čaša na stolove za posluživanje aperitiva ili vina kako biste unijeli osvježavajući izgled u prostor.

Čaše za proljetne proslave trebale bi odražavati vedrinu i živahnost godišnjeg doba, a ovi noviteti koje smo upravo pronašli na Nextu asocijacija su na prve proljetne dane.

Pastelne boje poput nježno roze, svijetlo zelene i nježno žute naša su najveća opsesija. Također, razmislite o odabiru čaša koje se slažu s ostatkom dekoracije stola, poput tanjura ili salveta, kako bi stol izgledao skladno i elegantno.

Nedavno smo pisali i o cvjetnim tanjurima koji će se stopiti s ovim neodoljivim čašama.

Roskasto-žuti model možete pronaći na LINKU po cijeni od € 26, dok vas zeleno žute-čaše očekuju OVDJE na cijeni od € 24!