FOTO by nextdirect.com/hr

Dekor

Najšarmantniji luster od 132 kune dolazi sa zvjezdicama i iridescentnim tonovima!

Viktoria Mikulić 22. srpnja 2020.

Oduvijek ste željeli zvjezdano nebo? Donosimo predivnu alternativu...

Tijekom proteklih mjeseci, najčešće smo boravili u svoja četiri zida. Ako ništa drugo, mnogi od nas konačno su svoju kuću, stan, terasu ili vrt upoznali kako treba.

Pronašli smo vremena za stvari koje smo inače uvijek stavljali pod tepih, misleći da će se kad tad riješiti same. Vječna odgađanja dovela su nas do toga da nismo u potpunosti zadovoljni vlastitim prostorom, no uvijek smo se izvlačili na to da jednostavno nemamo dovoljno vremena posvetiti se istome i sve obnoviti.

Sve dok nas nije zadesila ‘korona’ situacija, živjeli smo uistinu užurbano. Ovi trenuci naučili su nas da ponekad treba usporiti i obratiti pozornost na ono što je zaista bitno. Provoditi vrijeme s najmilijima nešto je najdragocjenije u našim životima te sada shvaćamo koliko su sitnice bitne.

Životni prostor puno govori o nama i jedan je od glavnih aktera kako se osjećamo. Ako je vaš dom ispunjen umirujućim bojama, simpatičnim dekorom i raznoraznim mirisima koji podižu raspoloženje, jednaku takvu energiju ćete i vi odašiljati dalje.

Kada govorimo o sobama, jedna nam je ipak najdraža, a to je ona dječja koja zrači svom ljepotom ovog svijeta.

Mi smo upravo za dječju sobu pronašli jedan okidač za sreću. Riječ je o božanstvenom lusteru prepunom zvjezdicama, koje dolaze u iridescentnim tonovima. Ove zanosne presijavajuće nijanse uklopit će se u svaki ambijent te dječjem prostoru dati još slađe ruho.

Osim preslatkog dizajna, ono što nas je najviše osvojilo kod ovog lustera sa zvjezdicama je cijena od 132,00 kune.

Ako su vaša dječica oduvijek htjela zvjezdano nebo, zasigurno će uživati u ovom lusteru koji je dostojna alternativa stropu prepunom zvjezdica.

Od narudžbe vas još samo dijeli nekoliko koraka, a istu možete realizirati putem linka.