FOTO by Instagram @yankeecandle.hr / @woodwick_hr / Zara HOME

Dekor

Najpopularniji blagdanski mirisi koji će stvoriti ugodnu i toplu atmosferu u domu!

Daria Lovrić 15. prosinca 2023.

Škicnite najprodavanije svijeće tijekom božićnog perioda!

Zimski period donosi sa sobom posebnu čar, a naš dom postaje utočište od hladnoće vani. Neki od nas već su prozore ukrasili lampicama, interijer božićnim ukrasima, a uskoro će se domom širiti miris božićnih kolača.

Ipak, u nekim mirisima možemo uživati svakodnevno uz mirisne svijeće. Svaki period donosi mirise koji asociraju na dio godine i bogate začine i plodove koji tada prevladavaju.

Pepco mirisne svijeće
Pepco mirisne svijeće – 6 €
Pepco mirisne svijeće – 9 €

Mirisi svijeća obavijaju naš dom poput nježnog plašta, uvodeći nas u ugodnu atmosferu koja obiluje toplinom i blagdanskim duhom. Svijeće različitih boja i mirisa poput cimeta, vanilije i borovine rasvjetljavaju prostoriju, stvarajući magičan sjaj.

Mirisne svijeće su popularan dodatak božićnom dekoru i atmosferi. U nastavku vam donosimo neke od najpopularnijih mirisa u festive sezoni koje morate probati:

Pepco mirisne svijeće – 2,50 €

Miris kolača, cimeta, đumbira i drugih začina često se povezuje s pripremom božićnih kolača i pića. Jedan od najpopularnijih mirisa koji podsjećaju na slastice je slana karamela.

  Zara HOME mirisna svijeća
Zara HOME mirisna svijeća – 18,99 €

Nadalje, kada govorimo o slasticama ne smijemo zaboraviti miris medenjaka koji s medom, đumbirom i drugim začinima, stvara mirisnu notu koja podsjeća na tradicionalne božićne slastice.

Zara HOME mirisna svijeća – 32,99 €

Uz Cinnamon Chai udobno se smjestite i uživajte u toploj opuštajućoj aromi cimeta i bogatim tonovima vanilije

Mirisi poput jamina i eukaliptusa u dom će unijeti svježinu i dašak prirode, dok će dunja i šljiva svtoriti ugodan i sladak miris.

Sinsay mirisna svijeća
Sinsay mirisna svijeća – 6,99 EUR
Sinsay mirisna svijeća – 3,49 EUR

Čarobni mirisi smrznute kruške, listića metvice, jasmina i vanilije savršeno će se uklopiti u magičnu atmosferu ispunjenu sjajnim lampicama i blagdanskim dekoracijama.

Prilikom odabira mirisne svijeće, važno je uzeti u obzir osobne preferencije i raspoloženje koje želite postići u svom domu tijekom blagdana.

Zara HOME mirisna svijeća – 25,99 €

Svijeće također često dolaze u različitim oblicima i bojama, pa možete odabrati one koje se najbolje uklapaju u vašu božićnu dekoraciju.