FOTO by Hangout Pod

Dekor

Najljepši ljetni dekor – Ljuljačke koje su nas raspametile!

Viktoria Mikulić 21. lipnja 2023.

Na vama je samo da odaberete koja vam verzija više odgovara...

Ovo je članak za sve koji se vole opuštati te znaju uživati u životu, i ne ustručavaju se uzeti vrijeme za sebe.

Unutar web trgovine Bonami pronašli smo viseće ljuljačke koje su nas raspametile. Izgledaju moderno, udobno i svojim dizajnom i bojama će se s lakoćom uklopiti u svak eksterijer.

I dok viseće ljuljačke izgledaju totalno cozy i ne zauzimaju puno prostora te su idealne za manje balkone, za sve koji imaju prostora na raspolaganju, a preferiraju sigurnost, samostojeće ljuljačke s postoljem su odlična investicija jer su puno stabilnije.

Noviteti koje smo pronašli djelo su brenda Hangout Pod koji se bavi proizvodnjom modernih, inovativnih ljuljački koje vam omogućuju maksimalno udobno uživanje u prirodi. Ovaj brend je sinonim za kvalitetu i jedinstveni dizajn koji će vam omogućiti da pobjegnete od svakodnevne gužve i užurbanosti i stvorite svoj ugodan prostor za opuštanje.

To je vrhunska prijenosna viseća mreža idealna za cijelu obitelj, parove ili prijatelje gdje možete uživati u miru i tišini, gdje god se nalazili.

Možete je ponijeti na sljedeće putovanje ili ju objesiti na svoje omiljeno drvo u dvorištu.

Lako se prenosi jer se pakira u praktičnu torbu. Odlična je vijest da sastavljanje traje manje od 10 minuta tako da nemate izlike za postavljanje iste, čak i tijekom užarenih dana. Finalan rezultat zaista vrijedi dočekati…

Također, može se prati u perilici na niskim temperaturama. Mreža može nositi do 200 kg, a njezina čvrsta olefinska tkanina može izdržati sunce, kišu, otporna je na plijesan i gljivice.

SVe ljuljačke možete pronaći putem domaće online trgovine bonami.hr!