FOTO by Juliana Nails

Ljepota

Najljepši blagdanski nokti dolaze u obliku Juliana Nails adventskog kalendara smaragdno zelene boje!

Viktoria Mikulić 25. listopada 2023.

Budite jedna od sretnica koja će osigurati ekskluzivan adventski kalendar Juliana Nails!

Predstavljamo vam najšarmantniji adventski kalendar 2023. – Juliana Nails adventski kalendar savršen je poklon za sve vas kraljice.

Ovaj gel lak adventski kalendar sadrži 24 proizvoda za uređenje noktiju – s 5 boja UV lakova za nokte koji su dostupni samo u strogo ograničenom adventskom kalendaru. Vaš adventski kalendar s gel lakovima za nokte za adventsku sezonu koja će vam pružiti savršeno uređene nokte.

KUPITE ADVENTSKI KALENDAR 2023. JER KOLIČINE SU OGRANIČENE – SADA PO POSEBNOJ CIJENI!

Predbilježite se sada i osigurajte si jedan od popularnih Juliana Nails adventskih kalendara! I to po posebnoj cijeni (u odnosu na ukupnu vrijednost proizvoda)!

Uz besplatnu dostavu od 20. studenog, možete se veseliti odličnoj ponudi koju ste si osigurali već danas! Adventski kalendari za nokte su apsolutni must-have ovog adventa! Adventski kalendar Juliana Nails 2023. donosit će vam veselje i duže od 24 dana adventa – vjerujte nam!

ADVENTSKI KALENDAR ZA NOKTE 2023.

Poklanjanje adventskog kalendara za nokte apsolutni je dokaz da vam je stalo do osobe! Ovaj smaragdno zeleni adventski kalendar za uređenje noktiju apsolutno je savršen za svaku ženu. Svi vole njegovane nokte, a uz Juliana Nails gel lak, predivni nokti traju tjednima.

Adventski kalendar Juliana Nails savršen je poklon za sve početnike i profesionalce. Juliana Nails moto je #lakojetomozesvako, a u to ćete se i uvjeriti s ovim adventskim kalendarom za dizajn noktiju 2023.

Uronite u svijet nail arta, dizajna noktiju i UV laka za nokte te uživajte u predbožićnoj sezoni uz Juliana Nails adventski kalendar 2023.

5 ekskluzivnih boja gel laka, kao i 19 najprodavanijih proizvoda za nokte te tretmana za njegu noktiju naći će se u 24 kućice adventskog kalendara Juliana Nails

Uz 24 iznenađenja za njegu noktiju, adventski kalendar Juliana Nails oduševit će vas s još mnogo toga. Ekskluzivne i strogo ograničene boje gel laka (trajni lak, UV lak za nokte) koje garantiraju Juliana Nails kvalitetu čine adventsku sezonu pravim vrhuncem godine.

Otkrijte proizvode za uređenje noktiju koji će vam olakšati izradu novih trendova 2024., najprodavanije proizvode i još mnogo toga. Ovaj kalendar savršen je za sve jer će osigurati uzbuđenje i sreću u predivnoj predblagdanskoj sezoni.

Njegova cijena iznosi 99,99 eura, a naručiti ga možete OVDJE!