FOTO by Zara

Moda

Najinstagramičnije sandale za ljeto dolaze s potpisom Zare!

Viktoria Mikulić 10. travnja 2024.

Pink krasotice s mašnom plijenit će poglede na svakom koraku...

Mašne su ove godine ponovno u centru zbivanja. Najženstveniji trend lagano korača u ljetne dane uz nove Zarine pink sandale s detaljem mašne.

Ove krasotice ultimativnu su hit koji će biti rado viđen na gradskom asfaltu, ali i na rivama diljem Jadranske obale.

Svjesni smo da je tek travanj, no temperature su premašila sva moguća očekivanja, stoga nam nemojte zamjeriti što smo u mislima već lagano s koktelom u ruci, dok bućkamo stopala u bazenu.

Zara je high street brend koji nas uvijek iznenadi šarmantnim novitetima, stoga smo se jutros odmah bacili u potragu kao da smo predosjetili da nam spremaju model sandala s wow efektom.

Ružičaste krasotice još upečatljivijima čini mašna s prednje strane. Ove šarmantne sandale vidimo uz vruće traper hlačice, kao i uz sve vaše ljetne haljine i plisirane suknje…Budući da dolaze s potpeticom od 10 centimetara, više su rezervirane za večernje izlaske.

Ako ste i vi osoba koja na svijet gleda kroz ružičaste naočale ili poznajete jednu ženu koja obožava pink boju u ljetnim mjesecima, ne propustite škicnuti web trgovinu Zara i potražiti dostupne veličine.

Ove ljupke sandale još nisu stigle, no već sada nam je poznata njihova cijena, ona iznosi 29,95 eura. Svakodnevno pratite njihov online shop jer vjerujemo da će se rasprodati čim se pojave na stranici i u trgovinama.