FOTO by Instagram @wheretogo.global / @vibeuae

Putovanja

Najfotogeničniji kafić koji smo ikad vidjeli!

Daria Lovrić 08. srpnja 2022.

Pinkish interijer i eksplozija boja na tanjuru za maksimalnu „instagramičnost“...

Prekrasne lokacije, plaže, restorani i kafići idealna su kulisa za stvaranje nevjerojatnih fotografija. Od pojave fotoaparata, sve lijepe trenutke volimo zabilježiti, posebice u današnje vrijeme.

U modernom svijetu, stvaranje atraktivnih fotografija je puno lakše jer uz sebe uvijek imamo svoj smartphone. Prekrasne kadrove možete uloviti gdje god pogledate, ako imate „dobro oko“. Ponekad nas i najmanja sitnica iznenadi svojom ljepotom i fotogeničnošću.

Zaljubili smo se u ružičasti bistro i sočne poslastice

U potrazi za najzanimljivijim lokacijama koje su autentične i odskaču od drugih pronašli smo predivan pinkish kafić u koji smo se zaljubili. Radi se o VIBE kafiću u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Svojim privlačnim ružičastim interijerom i neonskom rasvjetom Vibe Café nedvojbeno je jedan od „najinstagramičnijih“ kafića na svijetu.

Uz nevjerojatan interijer VIBE se može pohvaliti ukusnom hranom koja slijedi razigranu ružičastu temu. U njihovom jelovniku možete pronaći salate, tjestenine, pahuljaste palačinke s maslacem od kikirikija, smoothie zdjelice i još mnoštvo delikatesa.

Za vrijeme doručka posebno popularni su ružičasti Issa Florentine Ting (engleski muffin, poširana jaja, pirjani špinat, gljive, VIBE tajni umak) te I Like How You Turk (labneh od šafrana, poširana jaja, začinjena janjeća kobasica, dimljena paprika, zatar maslac, feta, korijander, brioš pecivo sa sezamom) i pahuljaste palačinke s maslacem od kikirikija.

Od pića VIBE u ponudi ima čajeve, kave i svježe sokove i smoothieje, ali vrhunac je VIBE – koji je kreirao poznati reper Drake, a sastoji se od mješavine kave, banane, maslaca od kikirikija i bademovog mlijeka.

Zanimljivo je da iako hrana izgleda spektakularno i kalorično – ona to zapravo nije. Hrana u VIBE-u je clean, nutritivno bogata i ne morate brinuti o tome što se nalazi u njoj.

Vaše je da uživate u saznanju da je posebno pripremljen jelovnik ispunjen ukusnim namirnicama koje zdravo jelo čine kreativnim i ukusnim, a ne dosadnim.

Ružičaste nijanse, neonski znak, eksplozija boja na tanjuru i slikovita lokacija ovo mjesto čine Insta favoritom. Ovako fotogeničnu pozadinu za svoje Instagram fotografije nismo mogli zamisliti ni u svojim najluđim snovima.

Vibe Café, iako je jako daleko ide na našu bucket listu. Ako jednog dana posjetimo Dubai, znamo gdje ćemo popiti kavu, jesti i stvoriti najljepše fotografije.