Putovanja

Ružičasti bistro mami nas na vikend izlet u Budimpeštu!

Viktoria Mikulić 24. ožujka 2022.

Najšarmantniji pinkish interijer kojeg ovog proljeća stavljamo na wish listu!

Službeno smo uplovili u proljeće, što znači samo jedno: dopušteno nam je nositi štogod poželimo. Boje koje inače možda ne bi spojili, sada su dobrodošle, odjevne kombinacije koje prije ne biste nosili zajedno, sada su itekako poželjne. Na proljeće nam je sve dopušteno, jer toliko smo se zasitili sivila i tmurnih dana da sve što želimo je što više šarenila posvuda oko nas.

Ako volite pink boju i svaki vaš outfit ili modni dodatak ima barem jedan detalj u ružičastoj nijansi, onda biste se svakako trebali zaputiti na mjesto u kojem roze nijanse ne nedostaje. Riječ je o šarmantnom bistro koji se skriva u jednom posebnom gradu, onom koji leži na Dunavu – bajnoj Budimpešti…

Vintage Garden jedan je od najpoznatijih bistroa u Mađarskoj pa ako ste ovog proljeća planirali putovanje u Budimpeštu, u nastavku su slike najfotogeničnije destinacije…

Tamo možete popiti samo piće, a možete i doći na doručak, brunch ili ručak. Također, idealna su lokacija za razne proslave poput djevojačkih, krstitki, rođendana i slično.

Uz njihov interijer nećete morati dodatno trošiti na dekoraciju, jer je sve toliko krasno uređeno da je na vama samo da se nasmiješite, poslikate i uživate. Njihov ljubazan tim dat će sve od sebe da se osjećate posebno, a njihov Oreo cheesecake raj je za nepca.

Oo što ovaj bistro čini posebnim i upravo zato smatramo da je idealno posjetiti ga u proljeće, je dio koji se pretvara u terasu. Čim je toplije vrijeme, Vintage Garden otvara krov oko kojeg se nalaze prekrasna drveća prepuna cvijeća.

Za sve koji ovog proljeća planiraju godišnji odmor, Vintage Garden neka vam bude na wish listi jer je uistinu jedinstven.