FOTO by Instagram @visitomisaljnjivice

Dekor

Najfotogeničnije mjesto ovog proljeća nalazi se u Omišlju na Krku!

Viktoria Mikulić 21. ožujka 2022.

Jer svima nam je potreban Vitamin SEA…

Krk, Crikvenica i Selce najpopularnija su mjesta među Zagrepčanima. Nalaze se na samo sat i pol do dva od našeg glavnog grada, stoga ne čudi što su brojni stanovnici Zagreba upravo tamo pokupovali vikendice i stanove, jer blizina je ipak ključna.

Mnogi su mišljenja da za godišnji odmor ne bismo trebali čekati do ljeta, već se svakog sunčanog proljetnog vikenda zaletjeti do svoje oaze mira. S ulaskom u proljetne dane, mnoge destinacije već su pripremile zanimljiva mjesta za fotografiranje, a Omišalj definitivno prednjači u tome.

Jučer, na prvi dan proljeća otkrili su svoj „photo spot“ koji se nalazi u Njivicama, a koji će biti meka za sve fashionistice, a čiji će se dekor s lakoćom uklopiti uz bezbroj proljetnih kombinacija. Iza klupice se nalazi najljepša pozadina, Jadransko more, a oko iste prevladava proljetno cvijeće u žutoj, bijeloj i zelenoj boji.

Uz sliku je i kratka objava: „Nadamo se da ćete uspjeti snimiti mnogo divnih fotografija na našem novouređenom photo pointu! Sretan svima 1. dan proljeća!“

Ako poznajete osobu koja obožava proljeće, pritom je i zaljubljenik u cvijeće, a voli se i fotografirati, već idućeg vikenda (najavljuju prognoze blizu 20 stupnjeva) zaputite se s njome u Omišalj na Krku, i doživite ovu ljepotu u stvarnosti.