FOTO by Instagram @slakipalaki

Dekor

Najfotogeničnija ljetna klupica zablistala u božićnom ruhu!

Viktoria Mikulić 25. studenoga 2021.

Opatijska klupica je novo "place to be"!

Ovog su ljeta klupice doživjele pravi procvat. Kreativni umovi odjenuli su ih u cvjetni dekor i time osvojili fashionistice, koje su rado pozirale na istima u svojim najdražim ljetnim kombinacijama.

Koliko je malo potrebno da nešto učinimo zanimljivim jer prije bi vjerojatno samo prošli uz tu klupu, možda eventualno sjeli da odmorimo noge od duge šetnje, a sada ćemo doslovno čekati u redu ne bismo li i sami bili dio tog blagdanskog šarma.

Na mnogim morskim destinacijama diljem Lijepe Naše, klupice su ljetos zablistale u cvjetnom izdanju. Nježne pastelne boje savršeno su se uklopile uz naše ljetne lookove… S obzirom na golemu popularnost ukrašenih klupica koje smo imali priliku vidjeti u Crikvenici, Omišlju, Njivicama i slično, Opatija je odlučila nastaviti taj trend i upotpuniti je najšarmantnijim blagdanskim dekoracijama.

Poznata influencerica @slakipalaki već je imala priliku sjesti na ovo čarobno mjesto, a uz objavu je napisala: „I najpoznatiji kadar u Opatiji je spreman. Da čujem tko će sve ove godine posjetiti advent u Opatiji?“

Osvojila nas je kombinacija crvene, zlatne i zelene boje, kao i raskošan dekor u vidu grančica, kuglica i poklončića.

Ovu klupicu definitivno stavljamo na našu wish listu a Advent i nadamo se da ćemo već idućeg vikenda imati priliku uputiti se tamo. Opatija nam i ove godine sprema savršen Advent, a nedavno smo otkrili i kako teku pripreme za isti…

Ne propustite biti dio nezaboravne božićne bajke i baš kao ove ljepotice, slikati se uz najfotogeničniju klupu uz širok osmijeh na licu.