FOTO by Sinsay

Dekor

Najcozy jesenske dekice iz Sinsaya već od 2,99 eura!

Viktoria Mikulić 06. rujna 2023.

Idealne za popodnevna drijemanja…

Jesen, pomalo maglovita jutra, lijena poslijepodneva, zvuk kiše dok kucka po prozorima, lišće na gradskom asfaltu u raznovrsnim bojama, kakao, topla dekica, omiljena knjiga…

O da, na ovakav tretman bismo se mogli priviknuti, ali samo ako stvorimo cozy atmosferu u vlastita četiri zida, ambijent iz kojeg nikada nećemo htjeti pobjeći…

10,99 EUR

No vratimo se mi na jednu stvarčicu iz prethodnog scenarija, a to je mekana, fluffy dekica koja će nas opustiti u jutarnjim trenucima dok ispijamo kavu prije posla, kao i u popodnevnim satima dok kratimo vrijeme na udobnom naslonjaču.

Dekice koje smo pronašli toliko su posebne da će vam jedini problem predstavljati kako se od istih odvojiti. Najviše su nas osvojila dva modela, jedan s printom kultne serije „Prijatelji“, a drugi sa simpatičnim pandama.

10,99 EUR

Također, unutar novog asortimana pronašli smo i neke klasične, jednostavne dekice koje će se uklopiti u svaki interijer, kao i primjerke u jesenskom ruhu.

Uz šarmantan dizajn, privukle su nas i njihove cijene koje su zaista „vrijednost za uloženo.“ Iako nisu dovoljno prostrane da ih koristite kao standardnu deku, bit će idealne za „drijemanja“.

5,99 EUR

Ako i vi želite spremno dočekati jesenske dane, svakako zavirite na službenu web trgovinu Sinsay ne biste li pronašli najposebnije jesenske novitete, od home dekora do odjevnih komada i modnih dodataka.