Moda

Naglašena ramena, camel nijansa, balon rukavi i točkasti uzorak najjača su karika na novoj H&M maxi haljini!

Viktoria Mikulić 12. lipnja 2020.

Ima sve one karakteristike koje tražimo kod jedne haljine...

Nedavno smo pisali o ‘off shoulder’ haljinama s potpisom Sisleya koje suptilno otkrivaju ramena. Ponekad je samo taj jedan detalj dovoljan da zasjeni sve ostalo i u očima prolaznika pobudi intrigantnost. Osobito ljeti volimo zablistati u nešto ležernijim izdanjima, pokazati preplanuli ten i hodati uzdignute glave u što vibrantnijim kombinacijama.

Naredna sezona rezervirana je za lepršave haljine prozračnih materijala u kojima ćemo se osjećati opušteno, a da pritom izgledamo stylish.

H&M nas gotovo nikada ne iznevjeri ponudom odjevnih predmeta, obuće i modnih dodataka, a osobitu pažnju pridaju kolekcijama za žene.

Jutro smo pretražili aktualne proizvode među kojima se jedan posebno istaknuo. Riječ je o zanosnoj maxi haljini naglašenih ramena koja dolazi u popularnoj camel nijansi. Posebnom je čini i točkasti uzorak koji je u potpunosti preplavljuje kao i atraktivni balon rukavi.

Ovaj šarmantan primjerak nosiv je za dnevni i večernji look, uz tenisice, natikače ili sandale na blok petu. Uz njega vam nije potreban nakit, eventualno model torbice minimalističkog dizajna ili neki klasičan hair accessories.

Tmurne dane razvedrit će u potpunosti, no ipak će se s onim sunčanima najbolje stopiti. Ako je i vas jednako očarala ova haljina od 49,99 € i želite je već ovog vikenda vidjeti na sebi, zaputite se iza posla u jedan od shopping centara i počastite se ovim chic primjerkom.