FOTO by ritzenhoff.de

Dekor

Na prvom blagdanskom partiju želimo imati ove čaše!

Mia Vodopija 12. studenoga 2021.

Najluđe doba u godini nam se polako približava…

Svima nam je u sjećanju prošlogodišnji lockdown, pomalo tužno blagdansko vrijeme, sivi Božić i nimalo vesela niti uzbudljiva Nova godina. Nismo se smjele družiti, a pogotovo okupljati u većem broju i zabaviti.

Nismo neke lude partijanerice, ali bilo je poprilično depresivno osjećati se kao ptičica u krletci. Nažalost, na prošlogodišnje stvari nismo mogle nikako utjecati, već im se samo prilagoditi.

Sada, iako su pred nama brojne obveze i zadaci, ipak se nadamo da ćemo pronaći trenutke za opuštanje, barem vikendom.

U slučaju da ste razmišljale napraviti neko kućno okupljanje ili party zato što zbilja želite pozvati goste u kuću, imamo pravu stvar za vas!

19,95 €

Prilikom priprema za zabavu, posebnu pažnju obraćamo na čistoću i uređenje prostorija, kao i na uređenje stola na kojem se poslužuju hrana i piće.

19,95 €

Možda vam ne možemo pomoći oko idealne količine hrane i alkohola, ali vam definitivno možemo pomoći pri odabiru fancy čaša koje će zasigurno završiti na Instagram profilima vaših uzvanica i uzvanika.

24,95 €

Upravo za takve prigode, na web trgovini Ritzenhoff pronašle smo ljepotice za šampanjac koje imaju zanimljive printove i time stvaraju glamurozan štih.

19,95 € 

Čak i ako niste najveća ljubiteljica alkohola, uvjerene smo da nećete odbiti čašu fino osvježavajućeg i slatkastog šampanjca.

19,95 €

Oduševite svoje uzvanice i uzvanike svojim odabirom elegantnih čaša!