FOTO by deliiicije

Dom

Na naše police slatkiša stigli Jack Daniel’s čokoladni štapići!

Antonija Andabak 20. prosinca 2020.

Čoksa+Jack Daniel's = Hedonizam na najjače!

Što ove blagdane može učiniti još slađima i nepcu ugodnijima? Nešto slatko uvijek prolazi, osobito u blagdansko vrijeme kada jedni drugima volimo ugoditi, uručiti sitnicu i mali znak pažnje!

Na Deliiicije web shopu, omiljenom nam mjestu kupovanja zanimljivih slastica i slanih grickalica, pronašli smo među novitetima “nešto slatko” što će zadovoljiti sladokusce koji cijene kombinaciju poznatih okusa. Ima li što poznatije od Jack Daniel’s whiskeyja i ukusne čokolade koja se topi u ustima?

To smo i mislili, a na web shopu Deliiicije, trenutno se mogu kupiti Jack Daniel’s čokoladni štapići zamotani u prozirni celofan i poredani tako da jednostavno možete pratiti kako nestaju za tili čas! Slatkiši elegantnog izgleda i još primamljivijeg okusa, punjeni su Jack Daniel’s alkoholnom tekućinom u nešto gušćoj teksturi kako bi opravdali pravi naziv whiskey liquor deserta!

Ova poslastica idealna je za darivanje osoba koje vole kombinacije čokolade punjene poznatim alkoholnim okusima, bilo da je riječ o vašim poslovnim partnerima, najboljem prijatelju ili vašoj snažnijoj polovici. Boca Jack Daniel’s whiskeyja uz ovaj desert, čini savršenu simbiozu hedonističkog uživanja kojeg možete priuštiti dragoj vam osobi već ovog Božića.

Ako je ta osoba upravo ona koju svaki dan gledate u ogledalu, odnosno VI-ovu poslasticu možete naručiti na web shopu OVDJE po cijeni od 219,99 kn!