FOTO by Adidas

Moda

Na cjelodnevne izlete nosimo adidas lunch ruksak u pinky boji

Krešimir Šustić 23. lipnja 2020.

Mini model koji je istodobno praktičan i chic!

Izleti su nešto što ljudima omogućava da barem na jedan dan zaborave sve brige ovoga svijeta i opuste se u novoj i atraktivnoj destinaciji uz dobro društvo i neograničenu zabavu.

Neki od nas osjećaju se kao osnovnoškolska djeca koja nestrpljivo iščekuju početak putovanja, da sjednu u prijevozno sredstvo i upute se u novu avanturu.

S obzirom na to da su u glavni akteri većinom prirodne ljepote ili destinacije u kojima ćemo provesti većinu vremena na nogama, potrebno je posvetiti pažnju i outfitu u kojem ćemo neometano pratiti tempo naše grupe.

Najbolje za to su definitivno trenirke i sportski lookovi koji nam pružaju osjećaj udobnosti na svakom koraku, te nam omogućuju da bez ikakvog problema probudimo Robinson Crusoe-a koji leži u dubini svih nas.

Od modnih dodatka najidealniji za takve prigode je ruksak koji je praktičan i ne stvara nam osjećaj nepotrebnog tereta u trenucima kada smo fokusirani na hodanje.

Adidas pinky novitet, osim što izgleda atraktivno i upečatljivo, s unutrašnje strane obložen je termo folijom, koja je savršena za nošenje hrane i održavanje temperature pića.

Pravi je saveznik koji će se uklopiti u svaki bijeg iz grada, a znamo da sve s potpisom kultnog brenda garantira neupitnu kvalitetu.

Više detalja o ovom must-have accessoriesu možete pogledati na LINKU.