Make-up

Muzej sladoleda u suradnji s beauty brendom lansirao najslađe četkice!

Antonija Andabak 12. rujna 2018.

Drške četkica su dizajnirane tako da podsjećaju na najfiniji sladoled dok sjajila imaju redom okuse egzotičnog voća

Bilo da ste do sada posjetili Muzej sladoleda ili ne, upravo zahvaljujući društvenoj mreži Instagram zasigurno imate osjećaj da ste tamo već bili. Razne Boomerang objave donose nam dozu zabavnog isječka iz muzeja posvećenoj toj osvježavajućoj slastici.

Muzej je lociran na više mjesta pa ga tako možete posjetiti u New Yorku, Los Angelesu, San Franciscu i Miamiju. Prema posljednjim Instagram objavama, Muzej sladoleda hrabro korača prema divnoj suradnji uz malu pomoć beauty brenda Sephore.

Bacili smo oko na najnovije proizvode pa se tako u kolaboraciji kreirala paleta od dvanaest nijansi, set četkica čije su drške ispunjene sitnim ukrasima za tortu, i sjajila za usnice za čiju su ambalažu inspiraciju potražili sladoledu na štapiću u četiri voćne boje i voćnog okusa.

Prilikom dizajniranja ambalaža proizvoda, vodili su se pastelnim pink nijansama kako bi se uskladio s logom Muzeja sladoleda, a u setu se čak nalazi šarmantna narukvica s privjescima koje prate slatku tematiku kolaboracije.

Prema posljednjim informacijama, cijena palete će iznositi $42, sjajila za usnica $34, a cijena set četkica koje dolaze u clutch torbici,iznosit će $64. Narukvica s privjescima bit će jedan od najprodavanijih proizvoda, sudeći po reakcijama Instagram komentatora budući da dolazi u pakiranju s highlighterima i bojom za usnice/obraze po cijeni od $24.