Modni dodaci

Mucica Jewelry – autentične ogrlice izrađene od pravog cvijeća!

Viktoria Mikulić 08. rujna 2017.

Koji god cvijet preferirate, od sada isti može biti zauvijek sačuvan unutar vašeg nakita!

Mucica Jewelry ogrlice – Ana Musović, osnivačica brenda ‘Mucica Jewelry’ izradom nakita počela se baviti prvenstveno iz ljubavi prema cvijeću i prirodi. Oduvijek je za sebe željela ogrlicu koja je drugačija od svega što je do tad vidjela, odnosno koja će imati neko značenje. Stoga je odlučila sama sebi napraviti jednu od pravog cvijeća koje je pronašla u svom vrtu.

Iako nije očekivala divljenje, ljudi u njezinoj blizini itekako su pozitivno reagirali na njezinu kreativnost. Tada je počela izrađivati nakit i za njih, a budući da su svi bili zadovoljni, širili su glas dalje te se početni hobi vrlo brzo pretvorio u pravi posao.

Mucica Jewelry ogrlice

‘Krenula sam sa stavljanjem cvijeća i lišća u smolu, jer mislim da ne postoji ništa ljepše od onog što priroda dizajnira i da nema bolje nego imati komadić prirode sačuvan u svojoj ljepoti i vječnosti’, otkrila nam je Ana.

Većinu cvijeća i lišća koje koristi pronalazi u svojem dvorištu. U početku, ogrlice su bile ukrašene tratinčicama, cvijećem jasmina i lavande, hortenzijama i potočnicama te sa lišćem breze, bršljana, berberisa i ginka. No sada koristi sve za što misli da će dobro izgledati kada se osuši i spreša.

Nešto od biljnog svijeta dobije od prijatelja ili roditelja koji tijekom šetnje gradom naiđu na zanimljive oblike. Trenutno u ponudi ima i nekoliko ogrlica sa školjkicama pronađenih na jednoj od naših plaža. Mucica Jewelry ogrlice.

Mucica Jewelry ogrlice

Sam proces izrade sastoji se od smišljanja dizajna ogrlice, lijevanja smole u kalupe, vađenja i brušenja te završnog lijevanja kojim, kada se osuši, dobijemo finalni proizvod.

Sve je u potpunosti ručna rad i svaki komad nakita je unikatan, personaliziran. Postoji mogućnost i izrade po željama kupaca. Osim ogrlica različitih veličina, od nedavno su u ponudi i broševi. Sretna dobitnica ogrlice s 2 privjeska je Jelena Mučan. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Vjerujemo da svatko može pronaći nešto za sebe u ovom jedinstvenom nakitu. Bez obzira na to jeste li ljubitelj cvijeća ili ste više jesenski tip pa vam je draže lišće, svaki cvijet i list imaju svoju simboliku. Mucica Jewelry ogrlice.

Mucica Jewelry ogrlice

Za više informacija i vizuala, brend ‘Mucica Jewelry’ možete pronaći na Facebooku, Instagramu i Etsy.com-u!

 

#cvjetna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Mucica Jewelry, jednu sretnicu nagradit ćemo predivnom ogrlicom koja dolazi s dva privjeska od pravog cvijeća. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.