FOTO by Green Philosophy Co.

Dekor

Monstera dekice donose tropski ugođaj u vaš interijer!

Daria Lovrić 19. rujna 2023.

Najmekši primjerci za početak jeseni!

Monstera je biljka čiji rod obuhvaća čak 49 različitih vrsta cvjetnica. Pripadajući porodici Araceae, porijeklom iz tropskih krajeva Amerike, njezin izgled očarava i često privlači pažnju, stoga nije iznenađujuće da je postala sastavna dekoracija mnogih unutarnjih i vanjskih prostora.

Monstera dekica 1
Monstera dekica – €94,95

Ova biljka uživa veliku popularnost, te se osim u svojoj osnovnoj formi, pojavljuje i kao print na mnogim drugim predmetima, osobito u svijetu kućnog dekora.

Monstera dekica 2

Monsteru svi žele u svome domu, prije svega zbog njenog atraktivnog izgleda koji transformira svaki interijer i daje mu posebnu čar. Posebno je dragocjena tijekom zimskih mjeseci kada grijemo svoje prostorije jer pruža potrebnu vlagu u suhom zraku.

Monstera dekica 3
Monstera dekica – €94,95

Najmekša i najtoplija dekica uz koju nema zime!

Ipak, osim u prirodnom obliku, najviše nas odlučuje se za preslatke dekoracije s ovim upečatljivim zelenim listom. Šalice, jastučići, posteljina i mnoge druge stvarčice s motivima monsterom izrazito su popularne, a mi smo ovog puta pronašli najmekanije dekice i odmah smo se zaljubili.

Kreirane od strane tvrtke Green Philosophy Co., ove udobne dekice dostupne su u tri varijante i osim što su estetski dopadljive i efektne, unose svježinu u vaš interijer.

Monstera dekica – €94,95

Dekicu možete postaviti u fotelju, na kutnu garnituru, kauč ili u spavaću sobu, a u prijelaznim će vas razdobljima grijati i na terasama i balkonima.

Upečatljivim zelenim nijansama i efektnim dizajnom unijet će harmoniju u vaš dom i oplemeniti vaš omiljeni kutak za opuštanje. Uz uživanje u ukusnom čokoladnom napitku, kavi ili čaju uz ove ćete dekice ubrzo napuniti baterije i biti spremni za sve obaveze koje su pred vama.