FOTO by Instagram @paintedbyjools / @phoebesummernails / @ruben.wren

Ljepota

Mocha nokti kofeinski su eliksir kojeg trebamo ove jeseni!

Viktoria Mikulić 19. listopada 2023.

Topli napitak s okusom čokolade naša je nova najdraža manikura...

Ako ste hladne napitke zamijenili vrućim, dobrodošli u jesenske dane. Mocha nokti dokaz su da najtoplija pića ove sezone ne moraju striktno dolaziti u šalici. Topli napitak s okusom čokolade poželjno je ove jeseni preslikati na manikuru.

Jesen je godišnje doba u kojem prevladavaju zemljani tonovi, kako na odjevnim kombinacijama tako i na modnim dodacima. No jedna nas se posebno dojmila – bogata čokoladno smeđa boja ovih dana prevladava na društvenim mrežama.

Mocha nokti osvojili su trendseterice, što uopće ne iznenađuje jer savršeno odražavaju toplinu i ugodne vibracije ovog godišnjeg doba te izgledaju elegantno i moderno.

Možete eksperimentirati s različitim nijansama smeđe, uključujući svjetliju poput karamele ili čokoladno smeđu. Osim toga, na svoje nokte možete dodati jesenske akcente poput zlatnih ili bakrenih detalja te jesenske motive koji će im dati poseban šarm.

Ova chic nijansa lijepo funkcionira na kratkim ili dugim noktima, te na cijelom nizu oblika (osobito bademastih, budući da je mocha u spektru boja badema). Mocha boja dobrodošla je na svim noktima ili u kombinaciji s nekom nježnom nijansom na svakom drugom noktu. Nadalje, izvrsno izgleda u glaziranom obliku, zatim kao francuska manikura, u mat i sjajnoj izvedbi. Mocha nokte možete nositi na brojne načine.

U nastavku pogledajte 10 naših omiljenih načina nošenja mocha noktiju ove jeseni: