FOTO by Saša Kopčok

Dom

Mmmm… Probali smo nove okuse Dr. Oetker Creative pudinga!

admin 15. studenoga 2023.

Cookies & cream, bijela čokolada & cimet te vanilija & lavanda

Malo je reći da će ljubitelji pudinga skočiti od sreće, ali 3 nova okusa koje nam donosi najpoznatiji doktor za slastice trebali bi biti dobar razlog za to.

Iz Dr. Oetkera upravo su predstavljena tri nove verzije Creative pudinga, i ako ste uživali u tri prethodna okusa garantiramo opetovanu rapsodiju za vaša nepca.

Nakon što je prošle godine predstavljena prva serija Creative pudinga s okusom vanilije i cardamona, mente i čokolada te slana karamela vrijeme je da upoznamo, prigotovimo, probamo i predstavimo 3 najnovija Dr. Oetker okusa.

Dr. Oetker Creative Pudding dolaze u 3 nova okusa

Kreativna rapsodija okusa

Creative pudinzi osmišljeni su jedinstvenom kombinacijom dvaju suprotnih okusa koji će vas očarati svježinom uz dobro poznatu teksturu pudinga. 

Nakon već spomenutih kombinacija okusa vrijeme je za neke nove, a tvorci i kreatori ovog su se puta stvarno potrudili. 

Ovisno o tome što volite, ovog puta možete odabrati između okusa bijele čokolade & cimeta, vanilije & lavande te vrhnja s komadićima keksa.

Odlučili smo pripremiti sva tri te ih oplemeniti sitnim dekoracijama i dodatnim okusima koji ih čine još primamljivijim, ali i vizualno efektivnijim.

Ono što je dobro kod pudinga kao deserta je njegova jednostavna i brza priprema i sve što vam treba je vrećica omiljenog Dr. Oetker pudinga, mlijeko i šećer. U manje od pola sata možete pripremiti sva tri okusa od kojih će jedan zasigurno postati vaš favorit. 

I mi smo odlučili napraviti sva tri te poštenim odabirom na temelju razigranosti vlastitih nepca odabrati favorita.

Odlučili smo biti kreativni

Kao što i samo ime govori, Creative pudinzi izvukli su iz nas dodatni trud te smo ih odlučili pripremiti uz neke slatke dodatke i dekoracije. Iako su nam okusom cookies&cream i bijela čokolada s cimetom favoriti okusom, moramo priznati da smo se najviše zaigrali s okusom vanilija lavanda.

U videu pogledajte neke od ideja koje smo koristili za pripremu, a u nastavku pročitajte dojmove naše i dojmove naših nepca.

Okus bijele čokolade i cimeta sam po sebi ima prstohvat omiljenog začina – cimeta, stoga smo tu odlučili intervenirati s malo šlag pjene i kakao prahom.

Razumijemo i one ljubitelje koji će umjesto kakao praha svoju slasticu posipati cimetom. Nismo probali, ali podržavamo ideju.

Moramo priznati da je onaj okusa vrhnja s komadićima keksa naš favorit, a logika posluživanja sama po sebi nalaže ideju mrvljenih keksića kao podlogu za isti.

Dekoracije radi, šećer na kraju bilo je šumsko voće koje je ovom slatkastom pudingu dalo pomalo kiselkastu notu. 

S posljednjim okusom odlučili smo biti maksimalno kreativni te svu raskoš lila boje oplemeniti posebnom dekoracijom.

Odlučili smo koristiti kalupe za puding te ga poslužiti na šarenoj razigranoj paleti za slikanje, a kao dekoraciju koristili smo jestive leptiriće koji su se savršeno uklopili u ovaj okus.

Ispunite jesen kreativnim okusima

Budući da smo ušli u period kada ćemo više vremena provoditi u svom domu, ogrnuti u dekicu i s daljinskim u ruci, upotpunite te trenutke slasticom koja će vas vratiti u djetinjstvo.

Uživajte u novim okusima Creative pudinga, a za još više slatke inspiracije posjetite i Dr. Oetker društvene mreže Facebook i Instagram.