FOTO by PR

Dekor

Mjesec kuhinja u PRIMI – uredite najdraže mjesto okupljanja prema vlastitom ukusu!

PR 25. rujna 2020.

PRIMA se svojim uslugama u potpunosti prilagodila nastajanju kuhinje po individualnim zahtjevima i željama

Kuhinje koje možete naći u PRIMA salonima i webshopu ne ističu se samo dizajnom, već su bogate funkcionalnim rješenjima i odgovaraju na sve želje kupaca.

Široka ponuda kuhinja proteže se od blok kuhinja, preko modularnih do kuhinja po mjeri, dostupnih u različitim stilovima – od modernih minimalističkih linija do retro stila, uvijek u skladu s trendovima na tržištu.

Najvažnija odlika PRIMA kuhinja po mjeri je njihova prilagodba svakom prostoru. Kuhinja koja nastaje u PRIMA salonima zaseban je projekt u potpunosti osmišljen baš za svakog kupca.

Po nacrtu koji prodajni savjetnici izrade, proizvodi se kuhinja u PRIMA tvornicama. Svaka je drugačija jer je rezultat prostora s kojim kupac raspolaže, njegovih želja i navika.

Proces započinje besplatnom izmjerom Vašeg prostora, a nastavlja se u salonu gdje, uz stručno savjetovanje prodajnih savjetnika, nastaje savršena kuhinja.

Nakon proizvodnje kuhinje u PRIMA tvornicama te usluge dostave i montaže, nastaje mjesto okupljanja, stvaranja novih uspomena i isprobavanja novih okusa.

Najkvalitetniji materijali osiguravaju vrhunsku kvalitetu i estetski atraktivnu kuhinju koja će činiti središte svakog doma. Uz više od 200 elemenata u ponudi, PRIMA kuhinje po mjeri će se pobrinuti da niti jedan centimetar ne ostane neiskorišten.

U PRIMA salonima dostupna vam je izuzetno široka paleta boja i dekora za kuhinje po mjeri. Možete odabrati fronte u sjaj ili mat izvedbi i kombinirati ih s korpusima po željama, a posebnu pažnju su posvetili i izboru ručkica, kod kojih osim izgleda birate i završnu obradu.

Detalji poput ručkica mogu znatno utjecati na cjelokupni izgled kuhinje, a za minimalistički izgled PRIMA nudi i tip-on mehanizam za lako otvaranje bez ručkica.

Osim što odražava osobni stil, kuhinja mora odgovarati estetici cijelog doma.

Kuhinja je postala dio otvorenog prostora i stoga ju je važno stilom, bojama i materijalima povezati s blagovaonicom i dnevnom sobom.

Zavirite u novi PRIMA letak i ne propustite Mjesec kuhinja: https://www.prima-namjestaj.hr/prima-akcijski-katalog-rujan-listopad-2020

Uštedite 40% na kuhinje po mjeri te 35% na modularne kuhinje!

Neka kuhanje bude zabava u kojoj sudjeluje cijela obitelj, a kuhinja ponovno postane omiljeno mjesto okupljanja puno smijeha, ljubavi i novih okusa!